Fiscaalconsult Academy

Fiscaalconsult Academy

De Fiscaalconsult Academy heeft tot doel kennis en vaardigheden op te doen die direct kunnen worden ingezet in de eigen MKB-adviespraktijk.

De cursussen worden op locatie gegeven door specialisten die zijn verbonden aan Fiscaalconsult. Voor alle cursussen wordt accreditatie aangevraagd bij het RB, waarbij de leden na deelname automatisch PE-punten krijgen bijgeschreven. 

De leden van de NBA, NOB, NOAB en KNB ontvangen na afloop een certificaat van deelname, waarmee ze zelf de PE-punten kunnen aanvragen.

 
3 PE-punten
Veel ouders denken na over de vraag hoe ze hun kinderen en mogelijk ook kleinkinderen tegen gunstige fiscale voorwaarden financieel kunnen ondersteunen. Dit speelt met name bij de aankoop van een eigen woning. Is het verstandig om ze geld te lenen, te schenken of past wellicht een combinatie het beste in hun specifieke situatie? Wat zijn de belangrijkste overwegingen en hoe legt u een en ander vast in een overeenkomst?
3 PE-punten
Wat zijn de laatste ontwikkelingen op btw-gebied? Op welke aspecten dient u te letten als het om de btw gaat? Hoe kunt u de btw-positie van uw klanten optimaliseren?
Fiscaalconsult

Fiscaalconsult is het kenniscentrum en online adviesplatform voor financiële of juridische dienstverleners, als ook controllers van ondernemingen die op zoek zijn naar fiscale expertise.

Fiscaalconsult
Kanaalpark 157
2321 JW Leiden

Volg ons op

 
Nieuwsbrief ontvangen?

Nieuwsbrief ontvangen?

Ja, stuur mij de gratis nieuwsbrief! Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt t.b.v. de verzending van nieuwsbrieven overeenkomstig de Wet Bescherming Persoonsgegevens (Wbp). U ontvangt maximaal 1 nieuwsbrief per week.

Controleer nu uw mailbox

U ontvangt een bericht met instructies om uw e-mailadres te bevestigen.

Fiscaalconsult © 2017. Alle rechten voorbehouden. Privacybeleid en disclaimer

Ready for Online Business
1
0
1