Dhr. mr. Gérard Prinsen

De praktijk leert dat fiscaal-juridische problemen met raakvlakken in zowel Nederland als Italië, verreweg het best worden opgelost of - liever nog – worden voorkomen door een adviseur met persoonlijke ervaring in beide landen.
Dhr. mr. Gérard Prinsen
Gérard Prinsen | International Tax Adviser
Dhr. mr. Gérard Prinsen
Telefoon: +39 335 283254
Specialisme(n)
Italië, internationaal belastingrecht
Vaste prijsafspraken
In overleg
Bezoekadres
Via Postale Vecchia, 13/9 21020 Luvinate (VA)
Italië, Lombardije
prinsen.gerard@gmail.com

Over Gérard Prinsen

Gérard is geboren te Leiden (1956), getrouwd, 4 kinderen en sinds 1995 woonachtig nabij Varese in Noord-Italië. Hij is afgestudeerd in zowel fiscaal- als notarieel en burgerlijk recht. Vanaf 1983 werkzaam als fiscaal adviseur bij gerenommeerde internationale advieskantoren, tot aan 1995 in Nederland (Amsterdam en Utrecht) en sindsdien in Italië (Milaan), waarvan 16 jaar als partner. Vanaf 2015 opererend op onafhankelijke basis. Rijk geschakeerde ervaring met advisering aan zowel bedrijven als particulieren op uiteenlopende onderwerpen, variërend van bedrijfsovernames, onroerendgoed-transacties en ‘cross-border’-contracten, tot bijvoorbeeld immigratie/emigratie, afwikkeling van erfenissen en andere familiekwesties. Gespecialiseerd in de advisering van Nederlanders in Italië, zowel bedrijven als particulieren. Talen: Nederlands (moedertaal), Italiaans en Engels (beide vloeiend) en daarnaast ook Duits en Frans.

Neem contact op voor een gratis consult
Fiscaalconsult

Fiscaalconsult is het kenniscentrum en online adviesplatform voor financiële of juridische dienstverleners, als ook controllers van ondernemingen die op zoek zijn naar fiscale expertise.

Fiscaalconsult
Kanaalpark 157
2321 JW Leiden

Volg ons op

 
Fiscaal nieuws ontvangen?

Fiscaal nieuws ontvangen?

Ja, stuur mij de nieuwsbrief met fiscale updates en ontwikkelingen. Gegevensverwerking en verzending overeenkomstig de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). U ontvangt maximaal 1 nieuwsbrief per week.

Controleer nu uw mailbox

U ontvangt een bericht met instructies om uw e-mailadres te bevestigen.

Fiscaalconsult © 2019. Alle rechten voorbehouden. Privacybeleid en disclaimer

Ready for Online Business
1
0
1