Dhr. Mohamed Kaddour LL.M RB

Dhr. Mohamed Kaddour LL.M RB
Finsens Tax B.V.
Dhr. Mohamed Kaddour LL.M RB
Telefoon: 020 262 4350
Specialisme(n)
Internationaal belastingrecht, emigratie, immigratie, grensoverschrijdend werken, expats, buitenlandse investeringen, rechtsvormkeuze en (her)structureringen ondernemingen
Prijs per uur, excl. BTW
€ 190,00
Vaste prijsafspraken
In overleg, desgewenst vooraf
Aangesloten bij
RB
Bezoekadres
Herengracht 136
1015 BV Amsterdam

Over Mohamed Kaddour

Mohamed heeft een uitgebreide studie fiscaal recht gevolgd aan de Universiteit van Amsterdam. Hij heeft zowel de Master Internationaal en Europees belastingrecht als wel de Master Nederlands belastingrecht afgerond. In combinatie met de studie economie die hij daarvoor heeft afgerond is hij in staat om slagvaardig te adviseren.

Mohamed weet klanten optimaal te bedienen omdat hij zowel  jarenlange ervaring heeft in de nationale alsook in de internationale belastingpraktijk. In de nationale praktijk heeft hij met name MKB-ondernemers bediend. Momenteel is hij al jaren werkzaam in de internationale belastingpraktijk waar hij in het bijzonder buitenlandse particulieren en ondernemers  adviseert die zich in Nederland komen vestigen dan wel  Nederlanders die in het buitenland aan de slag gaan.

Neem contact op voor een gratis consult
Fiscaalconsult

Fiscaalconsult is het kenniscentrum en online adviesplatform voor financiële of juridische dienstverleners, als ook controllers van ondernemingen die op zoek zijn naar fiscale expertise.

Fiscaalconsult
Kanaalpark 157
2321 JW Leiden

Volg ons op

 
Fiscaal nieuws ontvangen?

Fiscaal nieuws ontvangen?

Ja, stuur mij de nieuwsbrief met fiscale updates en ontwikkelingen. Gegevensverwerking en verzending overeenkomstig de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). U ontvangt maximaal 1 nieuwsbrief per week.

Controleer nu uw mailbox

U ontvangt een bericht met instructies om uw e-mailadres te bevestigen.

Fiscaalconsult © 2019. Alle rechten voorbehouden. Privacybeleid en disclaimer

Ready for Online Business
1
0
1