Mevr. Kirsten Kievit LL.M

Mevr. Kirsten Kievit LL.M
Lex Cura
Mevr. Kirsten Kievit LL.M
Telefoon: 070 2196464
Specialisme(n)
Echtscheiding, erfrecht en huwelijksvermogensrecht, bedrijfsopvolging, inkomstenbelasting, overdrachtsbelasting, schenk- en erfbelasting
Prijs per uur, excl. BTW
€ 175,00
Vaste prijsafspraken
In overleg
Aangesloten bij
RB
Bezoekadres
Bezuidenhoutseweg 239 A
2594 AM 's-Gravenhage
kirsten@lexcura.nl

Over Kirsten Kievit

“Na mijn RB opleiding heb ik naast mijn werk als belastingadviseur de studies fiscaal recht en notarieel recht met succes afgerond aan de Universiteit van Leiden. Als belastingadviseur en later als fiscaal jurist ben ik werkzaam geweest bij PWC en ook bij kleine(re) kantoren. Gaandeweg ben ik steeds meer richting de familierechtelijke kant gegaan: huwelijksvoorwaarden, testamenten, echtscheidingen en ook bedrijfsopvolging binnen familiebedrijven. Dit was een prima reden om ook notarieel recht te gaan studeren en zo de brug te kunnen slaan tussen fiscaliteit en notariaat. In 2012 heb ik de stap gezet naar een eigen bedrijf. Ik ben er van overtuigd dat ik daar nog beter de combinatie kan maken van cijfers, wetgeving en vooral mensen.

Initieel heb ik voor dit vak gekozen omdat het me een mooie combinatie leek tussen cijfers en mensen. Gaandeweg zijn de mensen steeds belangrijker geworden. Fiscale regelingen zijn vaak al ingewikkeld genoeg voor ons specialisten en een advies is pas goed als het ook begrijpelijk is. Een onbegrijpelijk advies zal door een cliënt niet worden uitgevoerd ongeacht hoeveel fiscaal voordeel het kan opleveren. Mijn motto is dan ook ‘Fiscaal optimaal hoeft niet optimaal te zijn’. Een advies is optimaal als het past bij de cliënt, ook als dit betekent dat er (net) iets meer belasting verschuldigd is.”

 

Neem contact op voor een gratis consult
Fiscaalconsult

Fiscaalconsult is het kenniscentrum en online adviesplatform voor financiële of juridische dienstverleners, als ook controllers van ondernemingen die op zoek zijn naar fiscale expertise.

Fiscaalconsult
Kanaalpark 157
2321 JW Leiden

Volg ons op

 
Fiscaal nieuws ontvangen?

Fiscaal nieuws ontvangen?

Ja, stuur mij de nieuwsbrief met fiscale updates en ontwikkelingen. Gegevensverwerking en verzending overeenkomstig de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). U ontvangt maximaal 1 nieuwsbrief per week.

Controleer nu uw mailbox

U ontvangt een bericht met instructies om uw e-mailadres te bevestigen.

Fiscaalconsult © 2019. Alle rechten voorbehouden. Privacybeleid en disclaimer

Ready for Online Business
1
0
1