Dhr. Borgert Tegel mpla/Crov

Dhr. Borgert Tegel mpla/Crov
Felixx. ® Pensioen & HR Consultants B.V.
Dhr. Borgert Tegel mpla/Crov
Telefoon: 035 6982710
Specialisme(n)
Pensioen, Verzekerde arbeidsvoorwaarden, Case management
Prijs per uur, excl. BTW
€ 235,00
Vaste prijsafspraken
In overleg
Aangesloten bij
NOPD (Nederlandse Orde van Pensioen Deskundigen)
Bezoekadres
Zijlweg 314
2015 CP Haarlem

Over Borgert Tegel

Borgert Tegel mpla/Crov is onafhankelijk pensioenspecialist en één van de drijvende krachten achter de Felixx.Groep. Al vanaf 1986 is hij actief in de adviesmarkt. Sinds hij eind jaren negentig voor zichzelf begon is hij actief als onafhankelijk adviseur met een focus op pensioenadvisering waarbij alle fiscaal- en civiel-juridische aspecten steeds belicht worden. Daarnaast behoort ook de advisering van alle op geld waardeerbare arbeidsvoorwaarden tot zijn aandachtsgebied.

Doordat hij al jarenlang als docent in het assurantie- en pensioenvak doceert, is zijn wijze van communiceren helder en gericht op het eenvoudig vertalen van lastige materie. Adviseren doet hij vanuit gedegen kennis en brede blik, waarbij hij graag gebruik maakt van voorbeelden in de vorm van tekeningen om de zaken duidelijk te maken. “Adviseren is voor hem pure passie, voor het vak en voor de mensen.”

Neem contact op voor een gratis consult
Fiscaalconsult

Fiscaalconsult is het kenniscentrum en online adviesplatform voor financiële of juridische dienstverleners, als ook controllers van ondernemingen die op zoek zijn naar fiscale expertise.

Fiscaalconsult
Kanaalpark 157
2321 JW Leiden

Volg ons op

 
Fiscaal nieuws ontvangen?

Fiscaal nieuws ontvangen?

Ja, stuur mij de nieuwsbrief met fiscale updates en ontwikkelingen. Gegevensverwerking en verzending overeenkomstig de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). U ontvangt maximaal 1 nieuwsbrief per week.

Controleer nu uw mailbox

U ontvangt een bericht met instructies om uw e-mailadres te bevestigen.

Fiscaalconsult © 2019. Alle rechten voorbehouden. Privacybeleid en disclaimer

Ready for Online Business
1
0
1