Dhr. mr. Patrick Rietbroek

Dhr. mr. Patrick Rietbroek
R&R Legal and Tax B.V.
Dhr. mr. Patrick Rietbroek
Telefoon: 06 52689638
Specialisme(n)
Internationaal belastingrecht, Polen, Amerika, grensoverschrijdende arbeid
Vaste prijsafspraken
In overleg
Bezoekadres
Gooimeerlaan 8
1411 DD Naarden

Over Patrick Rietbroek

Na zijn studie aan de Universiteit van Leiden is Patrick begonnen bij het Gerechtshof te Amsterdam. Ervaring heeft hij opgedaan bij een van de "Big 4" kantoren in Nederland en Amerika, om zich vervolgens te specialiseren in het Internationale belastingrecht, met name in relatie tot Polen.

R & R is een internationaal advocatenkantoor met kantoren in Nederland en Polen. R & R is gespecialiseerd in internationale belastingwetgeving, met de nadruk op advies en structurering, voor zowel particulieren als bedrijven, evenals personeelsbeloningen, het ontwerpen en implementeren van (op aandelen gebaseerde) participatieplannen en lucratief belangregelingen. R & R biedt ook algemeen ondernemingsrechtelijk advies zowel in Nederland als in Polen, evenals zeer gespecialiseerde adviezen op het gebied van internationale betalingsregulering naar Europees en Amerikaans recht.

Neem contact op voor een gratis consult
Fiscaalconsult

Fiscaalconsult is het kenniscentrum en online adviesplatform voor financiële of juridische dienstverleners, als ook controllers van ondernemingen die op zoek zijn naar fiscale expertise.

Fiscaalconsult
Kanaalpark 157
2321 JW Leiden

Volg ons op

 
Fiscaal nieuws ontvangen?

Fiscaal nieuws ontvangen?

Ja, stuur mij de nieuwsbrief met fiscale updates en ontwikkelingen. Gegevensverwerking en verzending overeenkomstig de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). U ontvangt maximaal 1 nieuwsbrief per week.

Controleer nu uw mailbox

U ontvangt een bericht met instructies om uw e-mailadres te bevestigen.

Fiscaalconsult © 2019. Alle rechten voorbehouden. Privacybeleid en disclaimer

Ready for Online Business
1
0
1