Dhr. mr. Roelof Vos

Docent vakgroep belastingrecht Universiteit Leiden, docent Cursus Fiscale Procesvoering bij de Stichting Opleiding Belastingadviseurs (SOB/NOB), mediator Raad van Tucht bij de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs (NOB)
Dhr. mr. Roelof Vos
Hertoghs advocaten-belastingkundigen B.V.
Dhr. mr. Roelof Vos
Telefoon: 06 51350966
Specialisme(n)
Indirecte belastingen, BTW en douane, procesvoering, mediation, fiscale geschillen
Vaste prijsafspraken
In overleg
Aangesloten bij
NVAB, VFM, ACG, CFE
Bezoekadres
Parklaan 32
3016 BC Rotterdam
roelof.vos

Over Roelof Vos:

“Ik heb fiscaal recht gestudeerd aan de Universiteit van Groningen en daarna uiteenlopende functies vervuld bij grote en kleinere kantoren. Inmiddels werk ik als advocaat bij Hertoghs Advocaten-belastingkundigen  en heb mij  gespecialiseerd in belastingzaken en richt mij op de zwaardere conflicten tussen overheid en ondernemer/burger. Daarbij hanteer ik als motto: zacht als het kan en hard als het moet. Meer in het bijzonder heb ik kennis en ervaring op het gebied van omzetbelasting en douane.

Ook ben ik vakdocent aan de Universiteit Leiden (Mootcourt). Ik ben een relatiebouwer met een scherpe analytische blik, een open mind en een directe manier van communiceren. Gedurende mijn werk als advocaat ben ik mij meer en meer gaan interesseren voor het ontstaan van conflicten. Als advocaat kom je meestal in aanraking met mensen die al hevig verwikkeld zijn in een conflict. Het is natuurlijk mooi als het niet zover hoeft te komen. Daarom ben ik mediator geworden en ben vanaf 2005 geregistreerd als MfN register Mediator. Als Mediator houd ik mij bezig met zowel zakelijke als persoonlijke geschillen tussen ondernemers en particulieren. Dat kan door middel van een formele mediation als er echt een conflict is, dan wel door middel van pre-mediation om een conflict – zoveel mogelijk – te voorkomen. Deze activiteiten voer ik uit via partner-mediation

Verder zit ik in het bestuur van de Vereniging voor Fiscale Mediation (VFM) en de Nederlandse Vereniging van Advocaten-Belastingkundigen en werk ik als redacteur bij BTW Bulletin (Kluwer). Ook ben ik mediator bij de Raad van Tucht van de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs (NOB).”

Neem contact op voor een gratis consult
Fiscaalconsult

Fiscaalconsult is het kenniscentrum en online adviesplatform voor financiële of juridische dienstverleners, als ook controllers van ondernemingen die op zoek zijn naar fiscale expertise.

Fiscaalconsult
Kanaalpark 157
2321 JW Leiden

Volg ons op

 
Fiscaal nieuws ontvangen?

Fiscaal nieuws ontvangen?

Ja, stuur mij de nieuwsbrief met fiscale updates en ontwikkelingen. Gegevensverwerking en verzending overeenkomstig de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). U ontvangt maximaal 1 nieuwsbrief per week.

Controleer nu uw mailbox

U ontvangt een bericht met instructies om uw e-mailadres te bevestigen.

Fiscaalconsult © 2019. Alle rechten voorbehouden. Privacybeleid en disclaimer

Ready for Online Business
1
0
1