Dhr. mr. Pascal Staring RB

Dhr. mr. Pascal Staring RB
PS. Fiscaal Advies
Dhr. mr. Pascal Staring RB
Telefoon: 06 53997813
Specialisme(n)
Herstructurering, samenwerking, geschillen met Belastingdienst
Vaste prijsafspraken
In overleg
Aangesloten bij
RB
Bezoekadres
Wielekescamp 26
6905 CK Zevenaar

Over  Pascal Staring

Oprichter van PS. Fiscaal Advies, mr. P.G.B. (Pascal) Staring RB heeft ruim twintig jaar ervaring als fiscalist bij gerenommeerde accountants- en belastingadvieskantoren in Arnhem, Apeldoorn, Doetinchem en Zevenaar.

Na zijn studie fiscaal recht in Tilburg ontwikkelde hij zich tot een allround adviseur op fiscaal gebied en aanverwante terreinen. Hij richt zich hierbij op ondernemingen in het MKB (het midden- en kleinbedrijf) en particulieren. In 2010 begon Pascal het zelfstandige kantoor PS. Fiscaal Advies in Zevenaar.

Belasting besparen door creatieve adviezen, het tot stand brengen van samenwerkingen, herstructureringen, overleg met de fiscus, zijn allemaal terreinen waarop hij zich thuis voelt.

Hij tevens werkzaam als docent belastingrecht op de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Hij doceert daar vakken als inkomsten-, vennootschaps-, loon- en omzetbelasting.

Neem contact op voor een gratis consult
Fiscaalconsult

Fiscaalconsult is het kenniscentrum en online adviesplatform voor financiële of juridische dienstverleners, als ook controllers van ondernemingen die op zoek zijn naar fiscale expertise.

Fiscaalconsult
Kanaalpark 157
2321 JW Leiden

Volg ons op

 
Fiscaal nieuws ontvangen?

Fiscaal nieuws ontvangen?

Ja, stuur mij de nieuwsbrief met fiscale updates en ontwikkelingen. Gegevensverwerking en verzending overeenkomstig de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). U ontvangt maximaal 1 nieuwsbrief per week.

Controleer nu uw mailbox

U ontvangt een bericht met instructies om uw e-mailadres te bevestigen.

Fiscaalconsult © 2019. Alle rechten voorbehouden. Privacybeleid en disclaimer

Ready for Online Business
1
0
1