Dhr. mr. Theo Hoogwout

Dhr. mr. Theo Hoogwout
FBN Juristen notarieel & fiscaal
Dhr. mr. Theo Hoogwout
Telefoon: 088 2222123
Specialisme(n)
echtscheiding, estate planning, erfrecht en huwelijksvermogensrecht, inkomstenbelasting, omzetbelasting en overdrachtsbelasting, schenk- en erfbelasting
Vaste prijsafspraken
In overleg
Bezoekadres
Willemsparkweg 191
1071 HA Amsterdam

Over Theo Hoogwout

“Met een civiel en fiscaalrechtelijke achtergrond adviseer ik ondernemers en particulieren over vraagstukken rondom hun vermogen bij belangrijke gebeurtenissen in hun leven, zoals samenwonen, trouwen, scheiden, schenken, erven, verkrijgen van woningen/ander vastgoed, oprichten/herstructureren van ondernemingen en bedrijfsoverdracht in binnen- en buitenland. De fiscale aspecten daarvan eisen nogal eens de hoofdrol op. Hierbij moet dat element echter niet voorop staan. Het is belangrijker aan te sluiten bij de wensen van de cliënt en dat te vertalen naar een passende oplossing.

Het leuke van dit vak is dat het continu in ontwikkeling is. Ons kantoor houdt deze ontwikkelingen in de gaten en brengt professionals op de hoogte van belangrijke ontwikkelingen en wijzigingen op het gebied van het civiel- en belastingrecht en geven hierover advies. Voor vragen over het structureren van het vermogen, denk ik graag met u mee!

Als auteur schrijf ik over het belasting- en civielrecht en schrijf ik het commentaar in NTFR over de bedrijfsopvolgingsregeling. Ook ben ik redacteur van Civiel en Fiscaal tijdschrift Vermogen. Als docent schenk- en erfbelasting ben ik verbonden aan de Erasmus Universiteit Rotterdam."

Neem contact op voor een gratis consult

De fiscaal en civiel specialisten van FBN Juristen staan voor u klaar

FBN Juristen is het kennisinstituut bij uitstek als het gaat om fiscaal-juridische onderwerpen. U kunt te allen tijde contact opnemen met onze specialisten; een consult van een kwartier is gratis en verplicht u tot niets.
Naar bedrijfsprofiel
Fiscaalconsult

Fiscaalconsult is het kenniscentrum en online adviesplatform voor financiële of juridische dienstverleners, als ook controllers van ondernemingen die op zoek zijn naar fiscale expertise.

Fiscaalconsult
Kanaalpark 157
2321 JW Leiden

Volg ons op

 
Fiscaal nieuws ontvangen?

Fiscaal nieuws ontvangen?

Ja, stuur mij de nieuwsbrief met fiscale updates en ontwikkelingen. Gegevensverwerking en verzending overeenkomstig de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). U ontvangt maximaal 1 nieuwsbrief per week.

Controleer nu uw mailbox

U ontvangt een bericht met instructies om uw e-mailadres te bevestigen.

Fiscaalconsult © 2019. Alle rechten voorbehouden. Privacybeleid en disclaimer

Ready for Online Business
1
0
1