Dhr. mr. Rinze van Minnen LL.M

Tevens advocaat en IBFD Docent (M&A Tax)
Dhr. mr. Rinze van Minnen LL.M
Van Minnen Tax Law
Dhr. mr. Rinze van Minnen LL.M
Telefoon: 088 1789147
Specialisme(n)
Internationaal belastingrecht, grensoverschrijdend ondernemen, Frankrijk, Duitsland
Prijs per uur, excl. BTW
€ 295,00
Vaste prijsafspraken
In overleg
Aangesloten bij
NOVA, NOB, NVAB
Bezoekadres
van Twickelostraat 13
7411 SC Deventer

Over  Rinze van Minnen

"Na mijn studie aan de RuG in Groningen ben ik 15 jaar in Amsterdam in de internationale fiscale praktijk werkzaam geweest. Mijn cliënten waren met name internationaal opererende bedrijven met een hoofdkantoor in de US, UK of Nederland. Ik ben altijd zowel advocaat als belastingadviseur geweest, en wel bij twee wereldwijd opererende advocatenkantoren, bij een niche-kantoor en een Big-4 kantoor, beide in Amsterdam. In 2018 verhuisde ik van de regio Amsterdam naar de omgeving van Deventer. Toen besloot ik een eigen praktijk te voeren: Van Minnen Tax Law. Onder deze vlag bied ik internationaal zakelijk belastingadvies en procesvoering, EU-inkomend en -uitgaand. Mijn bijzondere belangstelling en focus betreft de zakelijke, investerings- en handelsrelaties met Frankrijk en Duitsland. Ik heb ruime ervaring in fiscale planning, transfer pricing, transacties, overnames, financieringen en management participaties. Engels spreek en schrijf ik uitstekend, daarnaast goed (nog werkend aan uitstekend) Frans en behoorlijk Duits. Ik voer mijn praktijk in losse samenwerking met een aantal zeer ervaren fiscaal advocaten op dezelfde locatie, zodat ik verzekerd ben van kennisdeling, vaktechnische bijeenkomsten en collegiaal overleg."

Neem contact op voor een gratis consult

Publicaties mr. Rinze van Minnen LL.M

Van dividendbelasting naar bronbelasting op dividend, rente en royalty’s

3 okt 2018
Fiscaalconsult

Fiscaalconsult is het kenniscentrum en online adviesplatform voor financiële of juridische dienstverleners, als ook controllers van ondernemingen die op zoek zijn naar fiscale expertise.

Fiscaalconsult
Kanaalpark 157
2321 JW Leiden

Volg ons op

 
Fiscaal nieuws ontvangen?

Fiscaal nieuws ontvangen?

Ja, stuur mij de nieuwsbrief met fiscale updates en ontwikkelingen. Gegevensverwerking en verzending overeenkomstig de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). U ontvangt maximaal 1 nieuwsbrief per week.

Controleer nu uw mailbox

U ontvangt een bericht met instructies om uw e-mailadres te bevestigen.

Fiscaalconsult © 2019. Alle rechten voorbehouden. Privacybeleid en disclaimer

Ready for Online Business
1
0
1