Dhr. mr. Jan Rolleman MFP

Dhr. mr. Jan Rolleman MFP
AMD automotive fiscalisten B.V.
Dhr. mr. Jan Rolleman MFP
Telefoon: 0525 654 590
Specialisme(n)
Autobelastingen (bijtelling, BPM, MRB, btw-aspecten auto)
Vaste prijsafspraken
In overleg
Aangesloten bij
SRA, Vereniging voor Belastingwetenschap
Bezoekadres
Goudplevier 123
8271 GB IJsselmuiden

Over  Jan Rolleman

Na mijn studie aan de Rijksuniversiteit Groningen ben ik als belastingadviseur werkzaam geweest bij diverse middelgrote kantoren. In de loop van de jaren heb ik een voorliefde ontwikkeld voor autobelastingen als BPM en MRB en andere met de auto samenhangende fiscaliteit, zoals bijtelling en BTW. Vanaf 2000 is dit specialisme verzelfstandigd in AMD automotive fiscalisten B.V., met als doel de fiscale advisering en procesvoering en daarnaast het verzorgen van trainingen en cursussen.

Daarnaast ben ik als auteur betrokken bij diverse uitgaven, waaronder de jaarlijkse editie van Fiscaal Alert en ben ik als commentator autobelastingen verbonden aan het Nederlands Tijdschrift voor Fiscaal Recht (NTFR) en de Nederlandse Documentatie Fiscaal Recht (NDFR).

Neem contact op voor een gratis consult
Fiscaalconsult

Fiscaalconsult is het kenniscentrum en online adviesplatform voor financiële of juridische dienstverleners, als ook controllers van ondernemingen die op zoek zijn naar fiscale expertise.

Fiscaalconsult
Kanaalpark 157
2321 JW Leiden

Volg ons op

 
Fiscaal nieuws ontvangen?

Fiscaal nieuws ontvangen?

Ja, stuur mij de nieuwsbrief met fiscale updates en ontwikkelingen. Gegevensverwerking en verzending overeenkomstig de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). U ontvangt maximaal 1 nieuwsbrief per week.

Controleer nu uw mailbox

U ontvangt een bericht met instructies om uw e-mailadres te bevestigen.

Fiscaalconsult © 2019. Alle rechten voorbehouden. Privacybeleid en disclaimer

Ready for Online Business
1
0
1