Dhr. drs. Pieter Visser RB

Dhr. drs. Pieter Visser RB
Vincer fiscaal adviseurs B.V.
Dhr. drs. Pieter Visser RB
Telefoon: 085 877 1421
Specialisme(n)
Innovatiebox
Prijs per uur, excl. BTW
€ 179,00
Vaste prijsafspraken
In overleg
Aangesloten bij
RB
Bezoekadres
Rivium Boulevard 27
2909 LK Capelle aan den IJssel
ptvisser

Over  Pieter Visser

Pieter is fiscalist/belastingadviseur & coach voor ondernemers en DGA's in het MKB. Hij heeft zeer ruime ervaring, praktisch en proactief en geeft advies op basis van toegevoegde waarde. De toegevoegde waarde van Pieter is, dat hij met een brede(re) fiscale blik naar een onderneming kijkt waardoor de onderneming een optimale fiscale positie kan bereiken en vervolgens ook doorlopend kan behouden.

Pieter is gespecialiseerd in het optimaal benutten van fiscale faciliteiten en subsidies voor innovatieve bedrijven (WBSO en innovatiebox). De verschillende regelingen vragen om maatwerk en coördinatie en hij is specialist op het terrein van deze fiscale regelingen. Hij onderscheidt zich door een totaalaanpak waarbij veel aandacht wordt besteed aan de samenhang tussen de verschillende fiscale subsidies. Op deze manier bereikt hij voor zijn cliënten een optimaal resultaat.

Neem contact op voor een gratis consult
Fiscaalconsult

Fiscaalconsult is het kenniscentrum en online adviesplatform voor financiële of juridische dienstverleners, als ook controllers van ondernemingen die op zoek zijn naar fiscale expertise.

Fiscaalconsult
Kanaalpark 157
2321 JW Leiden

Volg ons op

 
Fiscaal nieuws ontvangen?

Fiscaal nieuws ontvangen?

Ja, stuur mij de nieuwsbrief met fiscale updates en ontwikkelingen. Gegevensverwerking en verzending overeenkomstig de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). U ontvangt maximaal 1 nieuwsbrief per week.

Controleer nu uw mailbox

U ontvangt een bericht met instructies om uw e-mailadres te bevestigen.

Fiscaalconsult © 2019. Alle rechten voorbehouden. Privacybeleid en disclaimer

Ready for Online Business
1
0
1