Dhr. mr. Jaco Stam

Dhr. mr. Jaco Stam
Triple E Tax
Dhr. mr. Jaco Stam
Telefoon: 06 55853088
Specialisme(n)
Belastingheffing rond internationale arbeid, internationale sociale zekerheid, belastingheffing internationaal vermogen
Vaste prijsafspraken
In overleg
Bezoekadres
Jufferstraat 364
3011 XM Rotterdam
jacostam_3

Over Jaco Stam

"In mijn meer dan 30-jarige loopbaan als fiscalist heb ik honderden expats en hun werkgevers begeleid bij alle fiscale en sociale zekerheidsvragen die spelen bij werken en wonen over de grens, zowel Nederland in als Nederland uit.

Ik adviseer werkgevers over de uitzendvoorwaarden, de juiste inrichting van het (internationale) beloningspakket, continuering van pensioenopbouw en de administratieve vraagstukken rond de payroll, schaduwpayroll en sociale zekerheidsafdrachten.

De expats of internationale werknemers met bijvoorbeeld een salary split, kunnen op mij rekenen bij vragen rond hoe hun netto inkomensplaatje er uit gaat zien tijdens een uitzending, hoe de belastingheffing verloopt over hun internationale inkomsten en hun vermogen, wat er allemaal geregeld moet worden tijdens een uitzending, enzovoort. Verder verzorg ik hun aangiften, in Nederland en het buitenland.

Daarbij staat mij een groot netwerk van buitenlandse collega’s ter beschikking, opgebouwd tijdens mijn lange loopbaan bij Deloitte en via mijn huidige eigen fiscale praktijk Triple E Tax. Veel van hen ken ik persoonlijk en met hen werk ik vaak al jarenlang samen.

Mijn praktijk is gevestigd in het hart van Rotterdam, op een inspirerende locatie met een prachtig uitzicht. Midden in de stad en toch snel vanaf de snelwegen rond Rotterdam bereikbaar, met ruime parkeergelegenheid om de hoek."

Neem contact op voor een gratis consult
Fiscaalconsult

Fiscaalconsult is het kenniscentrum en online adviesplatform voor financiële of juridische dienstverleners, als ook controllers van ondernemingen die op zoek zijn naar fiscale expertise.

Fiscaalconsult
Kanaalpark 157
2321 JW Leiden

Volg ons op

 
Fiscaal nieuws ontvangen?

Fiscaal nieuws ontvangen?

Ja, stuur mij de nieuwsbrief met fiscale updates en ontwikkelingen. Gegevensverwerking en verzending overeenkomstig de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). U ontvangt maximaal 1 nieuwsbrief per week.

Controleer nu uw mailbox

U ontvangt een bericht met instructies om uw e-mailadres te bevestigen.

Fiscaalconsult © 2019. Alle rechten voorbehouden. Privacybeleid en disclaimer

Ready for Online Business
1
0
1