Dhr. mr. Bert Tol

Dhr. mr. Bert Tol
Bert Tol Bureau Arbeidsrecht
Dhr. mr. Bert Tol
Telefoon: 038 - 453 50 25
Specialisme(n)
Arbeidsrecht
Vaste prijsafspraken
in overleg
Bezoekadres
Brederostraat 91
8023 AR Zwolle

Mr. Bert Tol is vanaf 1987 fulltime als onderhandelaar, adviseur medezeggenschap en procesjurist werkzaam in het Arbeidsrecht en het Ambtenarenrecht. Vanaf medio 2006 heeft hij een zelfstandige juridische praktijk in Zwolle gespecialiseerd in Arbeidsrecht. 
Bert Tol Bureau Arbeidsrecht is gericht op oplossingen in goed overleg en procederen als het niet anders kan.

Hij richt zich op juridisch advies en rechtsbijstand op het terrein van arbeidsrecht voor werkgevers en werknemers. Verder houdt hij zich bezig met overeenkomsten van opdracht (zzp'ers), onderwijsrecht, ambtenarenrecht, ondernemingsraadsrecht, pensioenrecht en sociaal recht.

Bert Tol is geen fiscaal specialist. Zijn profiel is opgenomen ter ondersteuning van cursussen die hij samen met loonheffingsspecialist Bart Agerbeek voor Fiscaalconsult verzorgt. 
 

Neem contact op voor een gratis consult
di 18 jun 2019 12:30

Cursus loonheffingen / Wetsvoorstel Arbeidsmarkt in Balans

De nieuwe Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB) is door de Tweede Kamer goedgekeurd en gaat naar verwachting per 1 januari 2020 in. Belangrijke wijzigingen voor de praktijk betreffen o.a. de berekening van de transitievergoeding en de positie van payroll ondernemingen. Arbeidsrechtjurist mr. Bert Tol gaat in de eerste helft van de cursus vooral in op de juridische aspecten daarvan die van belang zijn voor uw cliënten. In de tweede helft van de cursus gaat fiscaal specialist mr. Bart Agerbeek in op de laatste ontwikkelingen binnen de loonheffingen, waaronder de positie van de ZZP-er, de DGA, en de gebruikelijk loonregeling en de wet Tegemoetkoming Loondomein (LIV). Wat zijn fiscaal gunstige en werkbare oplossingen?
Fiscaalconsult

Fiscaalconsult is het kenniscentrum en online adviesplatform voor financiële of juridische dienstverleners, als ook controllers van ondernemingen die op zoek zijn naar fiscale expertise.

Fiscaalconsult
Kanaalpark 157
2321 JW Leiden

Volg ons op

 
Fiscaal nieuws ontvangen?

Fiscaal nieuws ontvangen?

Ja, stuur mij de nieuwsbrief met fiscale updates en ontwikkelingen. Gegevensverwerking en verzending overeenkomstig de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). U ontvangt maximaal 1 nieuwsbrief per week.

Controleer nu uw mailbox

U ontvangt een bericht met instructies om uw e-mailadres te bevestigen.

Fiscaalconsult © 2019. Alle rechten voorbehouden. Privacybeleid en disclaimer

Ready for Online Business
1
0
1