Dhr. mr. Hubert de Jong

Dhr. mr. Hubert de Jong
Tax-4 Business
Dhr. mr. Hubert de Jong
Telefoon: 06 23439962
Specialisme(n)
IB-ondernemer, DGA, herstructurering MKB, bedrijfsopvolging, estate planning en fiscale procesvoering
Prijs per uur, excl. BTW
€ 150,00
Vaste prijsafspraken
In overleg
Aangesloten bij
NOB
Bezoekadres
Pastoor Jansenstraat 18
5076 TJ Haaren

Over Hubert de Jong

Opleiding en ervaring

"Al tijdens zijn studie fiscaal recht aan de Universiteit van Tilburg adviseerde Hubert ondernemers over incassogeschillen en stond hij ze in rechte bij als dat nodig was.

Na zijn studie heeft hij jarenlang ervaring opgedaan als belastingadviseur in de algemene fiscale adviespraktijk bij Loyens & Loeff en Witlox Van den Boomen (WVDB). Als specialist vennootschapsbelasting was hij verbonden aan Deloitte Belastingadviseurs. Tevens heeft hij als juridisch medewerker deel uitgemaakt van het team belastingrecht van de rechtbank Zeeland-West Brabant.

Naast zijn huidige werkzaamheden als zelfstandig fiscalist bij Tax-4 Business en De Jong Fiscale Procesvoering is hij regelmatig actief als (CRKBO erkend) freelance docent Belastingrecht."

Tax-4 Business

Tax-4 Business is gericht op allround fiscale advisering. Speerpunten zijn de ‘DGA-praktijk’, herstructureringen MKB en bedrijfsopvolging/Estate Planning.

Op projectbasis wordt, indien de opdracht dit vereist, samengewerkt met zelfstandige adviseurs/specialisten. Denk daarbij aan een notaris, advocaat of specialisten in bedrijfswaarderingen, taxaties of financieringen. Ook indien externe adviseurs betrokken zijn kan met één vaste ‘all-in’ prijs worden gewerkt.

De Jong Fiscale Procesvoering

De Jong Fiscale Procesvoering richt zich op procedures bij geschillen over een belastingaanslag. Indien mogelijk wordt alsnog tot een passend compromis gekomen met de Belastingdienst.

Het is mogelijk om fiscale procedures te voeren op no cure, low pay basis. Dit is een logische keuze indien de uitkomst van een fiscale procedure (erg) onzeker is.  

Neem contact op voor een gratis consult
Fiscaalconsult

Fiscaalconsult is het kenniscentrum en online adviesplatform voor financiële of juridische dienstverleners, als ook controllers van ondernemingen die op zoek zijn naar fiscale expertise.

Fiscaalconsult
Kanaalpark 157
2321 JW Leiden

Volg ons op

 
Fiscaal nieuws ontvangen?

Fiscaal nieuws ontvangen?

Ja, stuur mij de nieuwsbrief met fiscale updates en ontwikkelingen. Gegevensverwerking en verzending overeenkomstig de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). U ontvangt maximaal 1 nieuwsbrief per week.

Controleer nu uw mailbox

U ontvangt een bericht met instructies om uw e-mailadres te bevestigen.

Fiscaalconsult © 2019. Alle rechten voorbehouden. Privacybeleid en disclaimer

Ready for Online Business
1
0
1