Mevr. mr. Ellen van Waaijen

Mevr. mr. Ellen van Waaijen
Mr E. van Waaijen Loonbelastingadviseurs B.V.
Mevr. mr. Ellen van Waaijen
Telefoon: 06 46452555
Specialisme(n)
Loonheffingen, sociale zekerheid, arbeidsrecht, flexibele arbeidsvoorwaarden en flexibele arbeidsrelaties
Vaste prijsafspraken
In overleg
Aangesloten bij
NOB (bijzonder lid)
Bezoekadres
Dennenweg 1 c
3735 MN Bosch en Duin

Over Ellen van Waaijen

Ellen van Waaijen is directeur van Mr E. van Waaijen Loonbelastingadviseurs B.V. te Bosch en Duin. Zij heeft fiscaal recht gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam en was partner bij enkele gerenommeerde belastingadvieskantoren (PwC, Loyens&Loeff, E&Y en Mercer).

In januari 2005 is zij haar eigen onafhankelijke adviesbureau gestart. Ellen van Waaijen adviseert werkgevers en werknemers bij het ontwerpen van (flexibele) arbeidsvoorwaarden en (flexibele) arbeidsrelaties, brengt door middel van quick scans fiscale en sociale verzekeringsrisico’s en alternatieven in kaart, begeleidt bij afslanking van organisaties, begeleidt looncontroles, voert onderhandelingen met de Belastingdienst en/of UWV, voert procedures, adviseert over fiscale en sociale verzekeringsaspecten van arbeidsvoorwaarden, arbeidsrelaties, inlening en ketenaansprakelijkheid. Zij doceert en publiceert regelmatig in (vak)tijdschriften, boeken en op internet. Daarnaast was zij jarenlang Raadsheer-plaatsvervanger in het Gerechtshof Amsterdam.

Neem contact op voor een gratis consult
Fiscaalconsult

Fiscaalconsult is het kenniscentrum en online adviesplatform voor financiële of juridische dienstverleners, als ook controllers van ondernemingen die op zoek zijn naar fiscale expertise.

Fiscaalconsult
Kanaalpark 157
2321 JW Leiden

Volg ons op

 
Fiscaal nieuws ontvangen?

Fiscaal nieuws ontvangen?

Ja, stuur mij de nieuwsbrief met fiscale updates en ontwikkelingen. Gegevensverwerking en verzending overeenkomstig de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). U ontvangt maximaal 1 nieuwsbrief per week.

Controleer nu uw mailbox

U ontvangt een bericht met instructies om uw e-mailadres te bevestigen.

Fiscaalconsult © 2019. Alle rechten voorbehouden. Privacybeleid en disclaimer

Ready for Online Business
1
0
1