Bent u specialist?

Bent u fiscaal specialist? En wilt u graag fiscale vragen beantwoorden van financiële en administratieve dienstverleners of wellicht van collega-fiscalisten? En bent u bereid om minimaal 3 artikelen per jaar te schrijven?

Fiscaalconsult kan u dan met deze doelgroep in contact brengen. De gedachte is dat u schrijft over onderwerpen waar u een passie voor heeft en waar u dus ook graag vragen over wilt krijgen.

Wij zorgen ervoor dat uw artikelen zo goed mogelijk via Google worden gevonden en nemen deze op in onze nieuwsbrief. De kans dat u met interessante dienstverleners in contact komt wordt daarmee een stuk groter en daarmee uiteraard ook de kans dat daar uiteindelijk betaalde opdrachten uit voortkomen.

Wij zoeken fiscaal specialisten met voldoende kennis en ervaring en die zich op deze wijze willen profileren. Wilt u meer weten, neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken.

InteresSE? Neem contact op!

Fiscaalconsult

Fiscaalconsult is het kenniscentrum en online adviesplatform voor financiële of juridische dienstverleners, als ook controllers van ondernemingen die op zoek zijn naar fiscale expertise.

Fiscaalconsult
Kanaalpark 157
2321 JW Leiden

Volg ons op

 
Fiscaal nieuws ontvangen?

Fiscaal nieuws ontvangen?

Ja, stuur mij de nieuwsbrief met fiscale updates en ontwikkelingen. Gegevensverwerking en verzending overeenkomstig de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). U ontvangt maximaal 1 nieuwsbrief per week.

Controleer nu uw mailbox

U ontvangt een bericht met instructies om uw e-mailadres te bevestigen.

Fiscaalconsult © 2022. Fiscaalconsult is een onderdeel van Opgenoort Holding BV. Alle rechten voorbehouden. Privacybeleid en disclaimer

Calabi
1
0
1