Priscilla de Haas: Fraudesignaleringslijst

Fiscaal Inside: je wekelijkse online kwartiertje voor belastingadviseurs en andere beoefenaars van het fiscale vak, GRATIS DEELNAME
Afhankelijk van de gastspreker die we uitnodigen, passeert de fiscaliteit van de afgelopen week de revue. Opinies worden uitgewisseld en interessante discussies gaan we niet uit de weg. Je online kwartiertje wordt verzorgd middels Adobe Connect (max. 100 deelnemers). Als gespreksleiders treden op Frits Algie en Michiel Opgenoort. Dit is de link: https://zelb.adobeconnect.com/fi/ om mee te kijken en te luisteren. Log vrijdag in vanaf 16.15 uur als gast met je voor- en achternaam. Wil je om 16.15 uur per mail (wekelijks) een herinnering ontvangen, meld je dan aan.
U kunt zich niet meer inschrijven voor deze cursus.

Voor deelname aan je online kwartiertje is een online verbinding nodig. De mogelijkheid bestaat om live vragen te stellen. Toegang via de eigen browser of de toepassing Adobe Connect.

De onderwerpen van je online kwartiertje

De onderwerpen worden van tevoren niet bekend gemaakt. Afhankelijk van de actualiteit en gastspreker worden interessante fiscale thema's van de afgelopen week besproken.

Tijd / plaats

Vrijdags van 16.30 tot 16.45 uur (met maximaal een uitloop tot 17.00 uur). Inloggen vanaf 16.15 uur. Online vanaf je eigen desktop, laptop, tablet of smartphone.

Gebruik de link: https://zelb.adobeconnect.com/fi/ om mee te kijken en te luisteren. Log in vanaf 16.15 uur als gast met je voor- en achternaam. Wil je om 16.15 uur per mail (wekelijks) een herinnering ontvangen, meld je dan aan.

Bewijs van deelname / PE-punten

Je ontvangt geen bewijs van deelname en geen PE-punten. 

Investering

Deelname is gratis. Door mee te doen geef je expliciet toestemming om jouw uitspraken en beeltenis digitaal kenbaar te maken en (ook) te gebruiken voor promotionele doeleinden.

Nog vragen?

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met Fiscaalconsult.

Eerdere online kwartiertjes op Youtube kijken?

Dat kan! Check Fiscaal Inside op Youtube.

Datum 3 december 2021 16:30 uur
Aanvang Vrijdags van 16.30 uur tot 16.45 uur (max. uitloop tot 17.00 uur). Inloggen vanaf 16.15 uur.
Locatie

Online vanaf je eigen desktop, laptop, tablet of smartphone.

Aanmelden is alleen nodig wanneer je een herinneringsmail wilt ontvangen.

Inbegrepen

Door mee te doen geef je expliciet toestemming om jouw uitspraken en beeltenis digitaal kenbaar te maken en (ook) te gebruiken voor promotionele doeleinden.

Betaling

Deelname is gratis, gebruik de link: https://zelb.adobeconnect.com/fi/

Accreditatie

Je ontvangt geen bewijs van deelname en geen PE-punten.

Fiscaalconsult

Fiscaalconsult is het kenniscentrum en online adviesplatform voor financiële of juridische dienstverleners, als ook controllers van ondernemingen die op zoek zijn naar fiscale expertise.

Fiscaalconsult
Kanaalpark 157
2321 JW Leiden

Volg ons op

 
Fiscaal nieuws ontvangen?

Fiscaal nieuws ontvangen?

Ja, stuur mij de nieuwsbrief met fiscale updates en ontwikkelingen. Gegevensverwerking en verzending overeenkomstig de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). U ontvangt maximaal 1 nieuwsbrief per week.

Controleer nu uw mailbox

U ontvangt een bericht met instructies om uw e-mailadres te bevestigen.

Fiscaalconsult © 2022. Fiscaalconsult is een onderdeel van Opgenoort Holding BV. Alle rechten voorbehouden. Privacybeleid en disclaimer

Calabi
1
0
1