WOZ-beschikking

Hoe verlaag ik de WOZ-waarde van een pand?

4 apr 2018 Kennis De gemeente is verantwoordelijk voor het bepalen van de WOZ-waarde en heeft hierbij de keuze uit diverse waarderingsmethoden. Wanneer u met de gemeente in overleg gaat dan kan er veel geld worden bespaard. Maar waar moet u op letten?
Verder lezen...

Ook huurder in vrije sector kan geen bezwaar maken tegen WOZ-waarde, aldus de Rechtbank

15 feb 2018 Jurisprudentie Voor huurders in de vrije sector is het vaak onduidelijk of zij tegen de vastgestelde WOZ-waarde in bezwaar en beroep kunnen gaan. Is er wel voldoende belang bij de WOZ-waarde, zodat de rechter over de hoogte van de WOZ-waarde ook daadwerkelijk een uitspraak gaat doen? Dat belang kan liggen bij een hogere dan wel een lagere waarde. De uitspraken van rechters zijn op dit punt niet altijd eenduidig.
Verder lezen...
Fiscaalconsult

Fiscaalconsult is het kenniscentrum en online adviesplatform voor financiële of juridische dienstverleners, als ook controllers van ondernemingen die op zoek zijn naar fiscale expertise.

Fiscaalconsult
Kanaalpark 157
2321 JW Leiden

Volg ons op

 
Fiscaal nieuws ontvangen?

Fiscaal nieuws ontvangen?

Ja, stuur mij de nieuwsbrief met fiscale updates en ontwikkelingen. Gegevensverwerking en verzending overeenkomstig de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). U ontvangt maximaal 1 nieuwsbrief per week.

Controleer nu uw mailbox

U ontvangt een bericht met instructies om uw e-mailadres te bevestigen.

Fiscaalconsult © 2019. Alle rechten voorbehouden. Privacybeleid en disclaimer

Ready for Online Business
1
0
1