WWFT

De aansprakelijkheid van financiële dienstverleners

6 mei 2019 Kennis De rol van de financiële dienstverlener is veelvuldig onderwerp van gesprek. Strafrechtelijke vervolging van de adviseur die betrokken is bij fraude met publieke middelen staat hoog op het prioriteitenlijstje van het Openbaar Ministerie. De dienstverlener moet zich zodoende steeds vaker bij de strafrechter verantwoorden voor zijn betrokkenheid bij (fiscale) fraude, met alle ingrijpende gevolgen van dien. Wat betreft de naleving van de Wwft is ook het nodige veranderd.
Verder lezen...

Adviseurs: Let op uw saeck en voorkom strafvervolging

19 mrt 2018 Kennis Als adviseur van uw cliënt kunt u zomaar strafrechtelijk worden vervolgd als een onjuiste aangifte is ingediend. De mogelijkheden daarvoor voor het OM/FIOD zijn de laatste jaren steeds verder uitgebreid. Ook bij een inkeersituatie loopt u als adviseur steeds meer risico wanneer geen Wwft-melding wordt gedaan.
Verder lezen...
Fiscaalconsult

Fiscaalconsult is het kenniscentrum en online adviesplatform voor financiële of juridische dienstverleners, als ook controllers van ondernemingen die op zoek zijn naar fiscale expertise.

Fiscaalconsult
Kanaalpark 157
2321 JW Leiden

Volg ons op

 
Fiscaal nieuws ontvangen?

Fiscaal nieuws ontvangen?

Ja, stuur mij de nieuwsbrief met fiscale updates en ontwikkelingen. Gegevensverwerking en verzending overeenkomstig de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). U ontvangt maximaal 1 nieuwsbrief per week.

Controleer nu uw mailbox

U ontvangt een bericht met instructies om uw e-mailadres te bevestigen.

Fiscaalconsult © 2019. Alle rechten voorbehouden. Privacybeleid en disclaimer

Ready for Online Business
1
0
1