drs. Kees Temminck RA

drs. Kees Temminck RA
Fiscuraat B.V.
drs. Kees Temminck RA
Telefoon: 06 25561899
Specialisme(n)
Internationale aannemerij, baggerindustrie, sigaretten en internationale sportbeoefening aangaande de vennootschapsbelasting, omzetbelasting en loonbelasting
Prijs per uur, excl. BTW
€ 275,00
Vaste prijsafspraken
In overleg
Aangesloten bij
NBA
Bezoekadres
Taalstraat 40
5261 BE Vught

Over Kees Temmink

“Ik ben mijn fiscale carrière begonnen bij DRV Accountants & Belastingadviseurs in Rotterdam. Mijn volgende werkgever was de Nederlandse Belastingdienst. Ik heb meer dan 20 jaar als inspecteur en accountant gewerkt bij de Belastingdienst in Breda, Rotterdam en Amsterdam.
In deze periode heb ik mij in het bijzonder bezig gehouden met de branches internationale aannemerij, baggerindustrie, sigaretten en internationale sportbeoefening. Hierbij lagen de fiscale accenten op de vennootschapsbelasting, omzetbelasting en loonbelasting.

Thans ben ik directeur van Fiscuraat Belastingadviseurs B.V.. Dit is een klein zelfstandig belastingadvieskantoor met een team van academisch geschoolde fiscalisten, die zich kenmerken door persoonlijke betrokkenheid, allround fiscale kennis en hoogwaardige specialistische advisering. Al onze medewerkers hebben langdurig bij één van de “Big-Four”-kantoren (KPMG en Deloitte) en/of de Nederlandse Belastingdienst gewerkt.

Fiscuraat komt ook voort uit één van deze grote advieskantoren.

Onze kwaliteit is dan ook gelijkwaardig aan die van deze kantoren. Door het ontbreken van hoge overheadkosten kunnen wij onze diensten echter aanbieden tegen zeer concurrerende tarieven ten opzichte van andere kantoren.
Ons klantenbestand varieert van vermogende particulieren tot beursgenoteerde ondernemingen. Onze specialisaties zijn gelegen op het gebied van vastgoed en sportbeoefening, zowel nationaal als internationaal.”

Neem contact op voor een gratis consult
Fiscaalconsult

Fiscaalconsult is het kenniscentrum en online adviesplatform voor financiële of juridische dienstverleners, als ook controllers van ondernemingen die op zoek zijn naar fiscale expertise.

Fiscaalconsult
Kanaalpark 157
2321 JW Leiden

Volg ons op

 
Nieuwsbrief ontvangen?

Nieuwsbrief ontvangen?

Ja, stuur mij de gratis nieuwsbrief! Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt t.b.v. de verzending van nieuwsbrieven overeenkomstig de Wet Bescherming Persoonsgegevens (Wbp). U ontvangt maximaal 1 nieuwsbrief per week.

Controleer nu uw mailbox

U ontvangt een bericht met instructies om uw e-mailadres te bevestigen.

Fiscaalconsult © 2017. Alle rechten voorbehouden. Privacybeleid en disclaimer

Ready for Online Business
1
0
1