mr. Gert Jan Merks RB

mr. Gert Jan Merks RB
Fiscuraat B.V.
mr. Gert Jan Merks RB
Telefoon: 06 55790724
Specialisme(n)
Bouw, projectontwikkeling, vastgoed, beleggen
Prijs per uur, excl. BTW
€ 220,00
Vaste prijsafspraken
In overleg
Aangesloten bij
RB
Bezoekadres
Taalstraat 40
5261 BE Vught

Over Gert Jan Merks

“Ik ben mijn fiscale carrière begonnen tijdens mijn studie bij de Belastingdienst. Na afronding van mijn studie heb ik gewerkt bij KPMG Meijburg en het MKB-kantoor Swinkels Maas Verhorevoort Belastingadviseurs.  In deze periode heb ik mij in het bijzonder bezig gehouden met de branches aannemerij, projectontwikkeling en vastgoed. Hierbij lagen de fiscale accenten op de vennootschapsbelasting, de omzetbelasting en de overdrachtsbelasting. 

Thans werk ik bij Fiscuraat Belastingadviseurs B.V.. Dit is een klein zelfstandig belastingadvieskantoor met een team van academisch geschoolde fiscalisten. Zij kenmerken zich door persoonlijke betrokkenheid, allround fiscale kennis en hoogwaardige specialistische advisering. Alle medewerkers hebben langdurig bij één van de “Big-Four”-kantoren (KPMG en Deloitte) en/of de Nederlandse Belastingdienst gewerkt.  

Fiscuraat komt ook voort uit één van deze grote advieskantoren. 

Onze kwaliteit is dan ook gelijkwaardig aan die van deze kantoren. Door het ontbreken van hoge overheadkosten?kunnen wij onze diensten echter aanbieden tegen zeer concurrerende tarieven ten opzichte van andere kantoren. 
Ons klantenbestand varieert van vermogende particulieren tot beursgenoteerde ondernemingen. Onze specialisaties zijn gelegen op het gebied van vastgoed en sportbeoefening, zowel nationaal als internationaal."

Neem contact op voor een gratis consult
Fiscaalconsult

Fiscaalconsult is het kenniscentrum en online adviesplatform voor financiële of juridische dienstverleners, als ook controllers van ondernemingen die op zoek zijn naar fiscale expertise.

Fiscaalconsult
Kanaalpark 157
2321 JW Leiden

Volg ons op

 
Nieuwsbrief ontvangen?

Nieuwsbrief ontvangen?

Ja, stuur mij de gratis nieuwsbrief! Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt t.b.v. de verzending van nieuwsbrieven overeenkomstig de Wet Bescherming Persoonsgegevens (Wbp). U ontvangt maximaal 1 nieuwsbrief per week.

Controleer nu uw mailbox

U ontvangt een bericht met instructies om uw e-mailadres te bevestigen.

Fiscaalconsult © 2017. Alle rechten voorbehouden. Privacybeleid en disclaimer

Ready for Online Business
1
0
1