Dhr. mr. Bart Agerbeek

Dhr. mr. Bart Agerbeek
Agerbeek Advies
Dhr. mr. Bart Agerbeek
Telefoon: 06 46205414
Specialisme(n)
Loonheffingen, sociale verzekering
Vaste prijsafspraken
In overleg
Aangesloten bij
NOB
Bezoekadres
Bremlaan 2 A
5263 GT Vught

“Ik ben zelfstandig gevestigd als specialist loonheffingen bij Agerbeek Advies in Vught. Na mijn studie bedrijfs- en sociaal economisch recht in Utrecht heb ik fiscaal recht gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Na werkzaam te zijn geweest bij enkele belastingadvieskantoren (waaronder Mazars en PwC) ben ik in 2004 voor mijzelf begonnen.

Als adviseur ben ik werkzaam voor werkgevers en advieskantoren (zoals accountants) op het gebied van loonheffingen, waaronder het inventariseren van risico’s en mogelijkheden met betrekking tot het fiscaal optimaal belonen van werknemers en het vaststellen van arbeidsvoorwaarden, sociale verzekeringsplicht van dga’s, zakendoen met zelfstandigen en inleners- en ketenaansprakelijkheid. Met enige regelmaat publiceer ik in het (vak)tijdschrift Praktijkblad Salarisadministratie/Salarismagazine.”

Neem contact op voor een gratis consult

Cursus loonheffingen / Wetsvoorstel Arbeidsmarkt in Balans

De nieuwe Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB) is door de Tweede Kamer goedgekeurd en gaat naar verwachting per 1 januari 2020 in. Belangrijke wijzigingen voor de praktijk betreffen o.a. de berekening van de transitievergoeding en de positie van payroll ondernemingen. Arbeidsrechtjurist mr. Bert Tol gaat in de eerste helft van de cursus vooral in op de juridische aspecten daarvan die van belang zijn voor uw cliënten. In de tweede helft van de cursus gaat fiscaal specialist mr. Bart Agerbeek in op de laatste ontwikkelingen binnen de loonheffingen, waaronder de positie van de ZZP-er, de DGA, en de gebruikelijk loonregeling en de wet Tegemoetkoming Loondomein (LIV). Wat zijn fiscaal gunstige en werkbare oplossingen?
di 22 okt 2019 16:00

Cursus loonheffingen

Ingegaan wordt op de laatste ontwikkelingen binnen de loonheffingen, waaronder de dienstbetrekking van de DGA en zijn/haar familie, de sociale verzekeringsplicht, de positie van de ZZP-er, de gebruikelijk loonregeling en de wet Tegemoetkoming Loondomein (LIV). Verder worden praktijkcases besproken die gaan over grensoverschrijdende arbeid en de aangepaste 30%-regeling. Wat zijn fiscaal gunstige en werkbare oplossingen?
Fiscaalconsult

Fiscaalconsult is het kenniscentrum en online adviesplatform voor financiële of juridische dienstverleners, als ook controllers van ondernemingen die op zoek zijn naar fiscale expertise.

Fiscaalconsult
Kanaalpark 157
2321 JW Leiden

Volg ons op

 
Fiscaal nieuws ontvangen?

Fiscaal nieuws ontvangen?

Ja, stuur mij de nieuwsbrief met fiscale updates en ontwikkelingen. Gegevensverwerking en verzending overeenkomstig de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). U ontvangt maximaal 1 nieuwsbrief per week.

Controleer nu uw mailbox

U ontvangt een bericht met instructies om uw e-mailadres te bevestigen.

Fiscaalconsult © 2019. Alle rechten voorbehouden. Privacybeleid en disclaimer

Ready for Online Business
1
0
1