Mevr. mr. Najat Idrissi

Mevr. mr. Najat Idrissi
De Haas Advocaten
Mevr. mr. Najat Idrissi
Telefoon: 06 17399531
Specialisme(n)
Btw, Douane, Accijns, procederen, fiscaal strafrecht
Vaste prijsafspraken
In overleg
Aangesloten bij
Nederlandse Orde van Advocaten
Bezoekadres
Bahialaan 100
3065 WC Rotterdam

Over Najat Idrissi

Najat Idrissi heeft fiscaal recht gestudeerd aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Gedurende een korte periode is zij na haar studie als belastingadviseur werkzaam geweest op een accountants- en belastingadvieskantoor. Daarna was zij jarenlang als btw-specialist verbonden aan een groot btw-advieskantoor en werkte zij als advocaat bij BTW-Advocatuur. Per 1 juli 2018 maakt zij deel uit van De Haas Advocaten. Najat houdt zich niet bezig met adviseren of het indienen van aangiften omzetbelasting. Wel wordt zij vaak gevraagd de BTW-positie van een organisatie of onderneming onder de loep te nemen. In dat kader begeleidt zij ook inkeerprocedures.

Tevens is Najat als promovenda verbonden aan de Erasmus Universiteit Rotterdam, waar zij onderzoek doet naar btw en goede doelen. Verder is Najat als auteur verbonden aan FiscaalTotaal en Nextens en geeft zij regelmatig cursussen.

Neem contact op voor een gratis consult
Fiscaalconsult

Fiscaalconsult is het kenniscentrum en online adviesplatform voor financiële of juridische dienstverleners, als ook controllers van ondernemingen die op zoek zijn naar fiscale expertise.

Fiscaalconsult
Kanaalpark 157
2321 JW Leiden

Volg ons op

 
Fiscaal nieuws ontvangen?

Fiscaal nieuws ontvangen?

Ja, stuur mij de nieuwsbrief met fiscale updates en ontwikkelingen. Gegevensverwerking en verzending overeenkomstig de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). U ontvangt maximaal 1 nieuwsbrief per week.

Controleer nu uw mailbox

U ontvangt een bericht met instructies om uw e-mailadres te bevestigen.

Fiscaalconsult © 2019. Alle rechten voorbehouden. Privacybeleid en disclaimer

Ready for Online Business
1
0
1