Dhr. M.E.H. Opgenoort

Dhr. M.E.H. Opgenoort
Fiscaalconsult
Dhr. M.E.H. Opgenoort
Telefoon: 0641213782
Specialisme(n)
Bedrijfsopvolging, rechtsvormkeuze, onroerende zaken, geschillen met Belastingdienst
Vaste prijsafspraken
In overleg
Aangesloten bij
NOB
Bezoekadres
Haagweg, 210
2324 NB LEIDEN
Michiel Opgenoort

Over Michiel Opgenoort

"Na mijn opleiding tot fiscaal econoom en fiscaal jurist aan de Universiteit van Tilburg ben ik als belastingadviseur gaan werken bij BDO, een middelgroot belastingadvieskantoor. Hoewel ik daar vakinhoudelijk veel heb geleerd, had ik toch al snel het gevoel dat ik in een andere ‘setting’ dichter bij de klant zou kunnen staan. Het directe, persoonlijke contact vind ik heel belangrijk. Daarom ben ik in 2002 voor mezelf begonnen.

Ik heb voor dit vak gekozen omdat ik de combinatie van cijfers en recht heel boeiend vind. Het is leuk om daar mee bezig te zijn. Mijn uitdaging is om er voor de klant het maximale uit te halen. Dat gaat niet alleen om belastingbesparing, maar ook om het beperken van de risico’s. Het geven van rechtszekerheid wordt op fiscaal terrein steeds belangrijker."

Neem contact op voor een gratis consult
Fiscaalconsult

Fiscaalconsult is het kenniscentrum en online adviesplatform voor financiële of juridische dienstverleners, als ook controllers van ondernemingen die op zoek zijn naar fiscale expertise.

Fiscaalconsult
Kanaalpark 157
2321 JW Leiden

Volg ons op

 
Fiscaal nieuws ontvangen?

Fiscaal nieuws ontvangen?

Ja, stuur mij de nieuwsbrief met fiscale updates en ontwikkelingen. Gegevensverwerking en verzending overeenkomstig de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). U ontvangt maximaal 1 nieuwsbrief per week.

Controleer nu uw mailbox

U ontvangt een bericht met instructies om uw e-mailadres te bevestigen.

Fiscaalconsult © 2019. Alle rechten voorbehouden. Privacybeleid en disclaimer

Ready for Online Business
1
0
1