Dhr. mr. Peter Alexander ter Beest MLPA

Dhr. mr. Peter Alexander ter Beest MLPA
PensioenPodium
Dhr. mr. Peter Alexander ter Beest MLPA
Telefoon: 06 52866871
Specialisme(n)
Pensioen, lijfrenten, stamrechten en kapitaalverzekeringen
Prijs per uur, excl. BTW
€ 180,00
Vaste prijsafspraken
In overleg
Aangesloten bij
NOPD (Nederlandse Orde van Pensioen Deskundigen)
Bezoekadres
Bentelosestraat 83
7495 PM Delden

Over Peter Alexander ter Beest

“Peter Alexander is een onafhankelijke pensioenspecialist in de breedste zin van het woord. Het overdragen van pensioenkennis aan zowel accountants en belastingadviseurs alsook MKB-bedrijven is een onderscheidende kwaliteit van hem. Voorts geeft hij op maat gesneden civiel- en fiscaaljuridische adviezen met betrekking tot pensioen. Tevens is hij specialist in pensioen- en echtscheidingsvraagstukken en is verbonden aan de Kring van Echtscheidingsspecialisten.

Vanuit zijn specialistische pensioenkennis en ruime praktijkervaring treedt hij veelvuldig op als docent/spreker bij het Register Belastingadviseurs (RB), SRA en NBA. Tevens heeft hij diverse redacteurschappen bij o.m. PensioenAlert en Novak accountantsmagazine en is hij auteur van diverse artikelen in onder andere Weekblad voor Fiscaal Recht (WFR), Pensioen Magazine, Pensioen & Praktijk, Rendement en MKB-adviseur.

Betrokkenheid, transparantie en deskundigheid heb ik hoog in het vaandel staan om te komen tot doelgerichte oplossingen. Of het nu gaat om arbeidsrechtelijke- en civieljuridische aspecten van pensioen of fiscaaljuridische, ik zal mijn specialistische kennis inzetten bij al uw pensioenvragen. Ook kunt u bij mij terecht voor vragen op het gebied van lijfrenten, stamrechten en kapitaalverzekeringen.”

 

Neem contact op voor een gratis consult
Fiscaalconsult

Fiscaalconsult is het kenniscentrum en online adviesplatform voor financiële of juridische dienstverleners, als ook controllers van ondernemingen die op zoek zijn naar fiscale expertise.

Fiscaalconsult
Kanaalpark 157
2321 JW Leiden

Volg ons op

 
Fiscaal nieuws ontvangen?

Fiscaal nieuws ontvangen?

Ja, stuur mij de nieuwsbrief met fiscale updates en ontwikkelingen. Gegevensverwerking en verzending overeenkomstig de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). U ontvangt maximaal 1 nieuwsbrief per week.

Controleer nu uw mailbox

U ontvangt een bericht met instructies om uw e-mailadres te bevestigen.

Fiscaalconsult © 2022. Fiscaalconsult is een onderdeel van Opgenoort Holding BV. Alle rechten voorbehouden. Privacybeleid en disclaimer

Calabi
1
0
1