Dhr. mr. John Seerden

Annotator bij Vakstudie Nieuws
Dhr. mr. John Seerden
Lenos c.s., VAT & Customs Lawyers
Dhr. mr. John Seerden
Telefoon: 06 15680040
Specialisme(n)
Overdrachtsbelasting, btw, onroerende zaken
Vaste prijsafspraken
In overleg
Aangesloten bij
NOB
Bezoekadres
Rubenslaan 75
3582 JE Utrecht

Over mr. John Seerden

“In 2001, ik was werkzaam bij de Belastingdienst, werd mij gevraagd of ik de overdrachtsbelasting er even bij wilde doen.” Dat was het begin. In de loop van de jaren heb ik mij verder bekwaamd in dit vak. Vele jaren als belastinginspecteur en ook enkele jaren in de commerciële adviespraktijk bij een middelgroot belastingadvieskantoor. Sinds medio 2020 werk ik als partner bij Lenos c.s.. Binnen Lenos c.s. houd ik me uitsluitend bezig met vastgoed gerelateerde zaken. Ik noem mijzelf specialist overdrachtsbelasting. Dit impliceert dat ik behalve kennis van de Wet op belastingen van rechtsverkeer ook kennis heb van relevante leerstukken uit de omzetbelasting en de directe belastingen.

Omdat ik in staat ben voorliggende zaken snel te doorgronden, vanuit diverse perspectieven te benaderen en te analyseren, ben ik sinds mei 2012 één van de vaste schrijvers voor de Vakstudie Nieuws. In dit (toonaangevende) fiscale weekblad schrijf ik uitsluitend over vastgoed gerelateerde zaken.”

Neem contact op voor een gratis consult

Cursus vastgoed, btw en ovb

Vastgoed blijft fiscaal in ontwikkeling, vooral op het terrein van de btw en de overdrachtsbelasting. De belangen zijn vaak groot. Met de juiste keuzes komt u weg met een minimale belastingdruk. Koop ik stenen of aandelen? Wanneer is een onroerende zaak een bouwterrein en leidt de transformatie in woningen tot vervaardiging? Hoe past u de samenloopregeling btw/ovb toe? Hoe benut u de ondernemingsfaciliteiten binnen de overdrachtsbelasting?
Fiscaalconsult

Fiscaalconsult is het kenniscentrum en online adviesplatform voor financiële of juridische dienstverleners, als ook controllers van ondernemingen die op zoek zijn naar fiscale expertise.

Fiscaalconsult
Kanaalpark 157
2321 JW Leiden

Volg ons op

 
Fiscaal nieuws ontvangen?

Fiscaal nieuws ontvangen?

Ja, stuur mij de nieuwsbrief met fiscale updates en ontwikkelingen. Gegevensverwerking en verzending overeenkomstig de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). U ontvangt maximaal 1 nieuwsbrief per week.

Controleer nu uw mailbox

U ontvangt een bericht met instructies om uw e-mailadres te bevestigen.

Fiscaalconsult © 2022. Fiscaalconsult is een onderdeel van Opgenoort Holding BV. Alle rechten voorbehouden. Privacybeleid en disclaimer

Calabi
1
0
1