Dhr. mr. drs. John Bult

Dhr. mr. drs. John Bult
Argues B.V.
Dhr. mr. drs. John Bult
Telefoon: 06 53936247
Specialisme(n)
Estate planning, bedrijfsopvolging, vastgoed, familiekapitaal, echtscheiding van ondernemers
Prijs per uur, excl. BTW
€ 175,00
Vaste prijsafspraken
In overleg
Aangesloten bij
RB, FFP, RAB

Over John Bult

Nadat John een aantal jaren in het bankwezen werkzaam is geweest, is hij vanaf 2003 werkzaam als zelfstandig gevestigd belastingadviseur en estate planner. Tevens verzorgt John als docent al ruim 20 jaar trainingen voor bankiers, notarissen, belastingadviseurs en accountants en was hij een aantal jaren docent aan de Universiteit van Amsterdam (UvA). Van zijn hand verschijnen in de vakbladen regelmatig artikelen over actuele financiële onderwerpen. John heeft diverse (universitaire) opleidingen afgerond met zowel een economische als (fiscaal) juridische specialisatie.

Het zogenaamde scenario denken “wat als….” is een belangrijk kenmerk van de werkwijze van John. Hierbij worden op een eenvoudige wijze complexe zaken duidelijk gemaakt zodat de cliënt in staat is weloverwogen beslissingen te nemen. Echter, niet iedere beslissing wordt genomen op basis van louter rationele motieven. Soms spelen ook emoties een belangrijke rol in het beslissingsproces. Door zijn jarenlange ervaring begrijpt en respecteert John de emotionele context waarbinnen sommige financiële beslissingen worden genomen. Er is meer dan alleen de rekenkundige waarheid.

Neem contact op voor een gratis consult

Cursus schenkvrijstelling eigen woning

Veel ouders denken na over de vraag hoe ze hun kinderen en mogelijk ook kleinkinderen tegen gunstige fiscale voorwaarden financieel kunnen ondersteunen. Dit speelt met name bij de aankoop van een eigen woning. Is het verstandig om ze geld te lenen, te schenken of past wellicht een combinatie het beste in hun specifieke situatie? Wat zijn de belangrijkste overwegingen en hoe legt u een en ander vast in een overeenkomst?

Cursus bedrijfsopvolgingsregeling SW

Bij een bedrijfsoverdracht van ouders aan kinderen zal vaak een lagere prijs worden bedongen dan de werkelijke waarde. Dat kan vrij van schenkbelasting bij een verkrijging van een onderneming tot circa € 1 miljoen. De kans is echter groot dat deze riante regeling binnenkort wordt versoberd, dus wacht er niet te lang mee. Aan de hand van cijfervoorbeelden wordt duidelijk hoe u maximaal kunt profiteren van de bedrijfsopvolgingsregeling (BOR) en waar u precies op moet letten.
Fiscaalconsult

Fiscaalconsult is het kenniscentrum en online adviesplatform voor financiële of juridische dienstverleners, als ook controllers van ondernemingen die op zoek zijn naar fiscale expertise.

Fiscaalconsult
Kanaalpark 157
2321 JW Leiden

Volg ons op

 
Fiscaal nieuws ontvangen?

Fiscaal nieuws ontvangen?

Ja, stuur mij de nieuwsbrief met fiscale updates en ontwikkelingen. Gegevensverwerking en verzending overeenkomstig de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). U ontvangt maximaal 1 nieuwsbrief per week.

Controleer nu uw mailbox

U ontvangt een bericht met instructies om uw e-mailadres te bevestigen.

Fiscaalconsult © 2019. Alle rechten voorbehouden. Privacybeleid en disclaimer

Ready for Online Business
1
0
1