Dhr. mr. Erwin Simons

Dhr. mr. Erwin Simons
SmitsVandenBroek Adviseurs B.V.
Dhr. mr. Erwin Simons
Telefoon: 0495 454444
Specialisme(n)
Internationaal belastingrecht, met name België en Curaçao
Vaste prijsafspraken
In overleg.
Aangesloten bij
NOB
Bezoekadres
Gouverneurlaan 5
6002 EC Weert

Over Erwin Simons

“Als fiscaal-jurist ben ik vanaf 1990 actief als adviseur voor de MKB-praktijk, eerst bij Deloitte en later bij kleinere advieskantoren.

Als het gaat om internationaal belastingrecht, dan heb ik vooral veel ervaring met het adviseren van emigranten naar België en het opzetten van belastingstructuren met Curaçao.

SmitsVandenBroek is een middelgroot accountants- en advieskantoor in Weert met ruim 30 jaar ervaring. Clientèle bestaan uit ondernemers, doch administrateurs, juristen en andere belastingadviseurs helpen wij ook graag.

Het kantoor van SmitsVandenBroek is gevestigd in Weert, uitstekend bereikbaar vanuit Eindhoven, Venlo, Helmond, Roermond en Maastricht. Het team van SmitsVandenBroek bestaat uit zo’n 30 betrokken en kundige medewerkers, waaronder fiscalisten.“

Neem contact op voor een gratis consult

Publicaties mr. Erwin Simons

Ik houd mijn hart vast

1 jun 2018
Fiscaalconsult

Fiscaalconsult is het kenniscentrum en online adviesplatform voor financiële of juridische dienstverleners, als ook controllers van ondernemingen die op zoek zijn naar fiscale expertise.

Fiscaalconsult
Kanaalpark 157
2321 JW Leiden

Volg ons op

 
Fiscaal nieuws ontvangen?

Fiscaal nieuws ontvangen?

Ja, stuur mij de nieuwsbrief met fiscale updates en ontwikkelingen. Gegevensverwerking en verzending overeenkomstig de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). U ontvangt maximaal 1 nieuwsbrief per week.

Controleer nu uw mailbox

U ontvangt een bericht met instructies om uw e-mailadres te bevestigen.

Fiscaalconsult © 2019. Alle rechten voorbehouden. Privacybeleid en disclaimer

Ready for Online Business
1
0
1