Dhr. mr. Bert Bogie

Dhr. mr. Bert Bogie
SmitsVandenBroek Adviseurs B.V.
Dhr. mr. Bert Bogie
Telefoon: 0495 454444
Specialisme(n)
VBI, OFGR, bedrijfsovernames, bedrijfsfinancieringen en crowdfunding
Vaste prijsafspraken
In overleg
Aangesloten bij
NOB
Bezoekadres
Gouverneurlaan 5
6002 EC Weert

Over Bert Bogie

“Als fiscaal-jurist ben ik vanaf 1990 actief als adviseur voor de MKB-praktijk. Mijn specialisaties zijn: opzetten en herstructureren van BV-structuren, rechtsvormkeuze, de vrijgestelde beleggingsinstelling (VBI), Open Fonds voor gemene rekening en bedrijfsfinancieringen, waaronder crowdfunding. Verder houd ik me met name bezig met DGA-advies, bedrijfsopvolging, estate planning, m.n. emigratie België en Curaçao, fusies, bedrijfsovernames en -verkoop.

Bij crowdfunding gaat het om het financieren door particuliere investeerders middels een platform. Veel Crowdfundingprojecten heb ik inmiddels succesvol afgesloten. We hebben als kantoor al een aantal succesvolle pitches geplaatst en zijn doorlopend bezig met nieuwe financieringsaanvragen. Crowdfunding zie ik als een goed alternatief voor bankfinancieringen.

SmitsVandenBroek is een middelgroot accountants- en advieskantoor in Weert met ruim 30 jaar ervaring. Clientèle bestaan uit ondernemers, doch administrateurs, juristen en andere belastingadviseurs helpen wij ook graag.

Het kantoor van SmitsVandenBroek is gevestigd in Weert, uitstekend bereikbaar vanuit Eindhoven, Venlo, Helmond, Roermond en Maastricht. Het team van SmitsVandenBroek bestaat uit zo’n 30 betrokken en kundige medewerkers, waaronder fiscalisten, juristen en HRM-adviseurs.“

Neem contact op voor een gratis consult
Fiscaalconsult

Fiscaalconsult is het kenniscentrum en online adviesplatform voor financiële of juridische dienstverleners, als ook controllers van ondernemingen die op zoek zijn naar fiscale expertise.

Fiscaalconsult
Kanaalpark 157
2321 JW Leiden

Volg ons op

 
Fiscaal nieuws ontvangen?

Fiscaal nieuws ontvangen?

Ja, stuur mij de nieuwsbrief met fiscale updates en ontwikkelingen. Gegevensverwerking en verzending overeenkomstig de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). U ontvangt maximaal 1 nieuwsbrief per week.

Controleer nu uw mailbox

U ontvangt een bericht met instructies om uw e-mailadres te bevestigen.

Fiscaalconsult © 2019. Alle rechten voorbehouden. Privacybeleid en disclaimer

Ready for Online Business
1
0
1