dr. Aad Rozendal

dr. Aad Rozendal
Boathouse Tax Consultancy
dr. Aad Rozendal
Telefoon: 06 12928834
Specialisme(n)
Onroerende zaken, overdrachtsbelasting, bedrijfsopvolging, DGA-problematiek, vastgoedfondsen en projectontwikkeling
Vaste prijsafspraken
In overleg
Bezoekadres
Willemsparkweg 191
1071 HA Amsterdam

Over Aad Rozendal

Aad Rozendal studeerde fiscale economie aan de universiteit van Tilburg, waar hij in 2014 is gepromoveerd op het proefschrift 'Het begrip 'belang' in de Nederlandse belastingwetgeving'.

Hij is ruim 10 jaar werkzaam geweest bij PwC en is thans werkzaam als zelfstandig fiscalist. In die hoedanigheid is hij als extern wetenschappelijk adviseur verbonden aan  FBN Juristen en RSM Netherlands Belastingadviseurs. Hij is tevens als docent verbonden aan de Universiteit van Amsterdam en aan de NOB. Hij maakt deel uit van de redactie van verschillende fiscale vakbladen, zoals het NTFR en FBN en is annotator bij FED. Daarnaast is hij co-auteur van de Wegwijs in de overdrachtsbelasting.

Aad Rozendal is gespecialiseerd in de fiscale aspecten van vastgoed. Zijn streven is om de fiscale vaktechniek en de wetenschap te combineren met een pragmatische en cliëntgerichte aanpak. Zijn cliënten waarderen het als hij feilloos de weg weet te vinden in de complexe fiscale regelgeving.

Neem contact op voor een gratis consult
do 14 jun 2018 12:30

Cursus vastgoed: box 1 of box 3?

Het maakt fiscaal nogal een verschil of vastgoed onderdeel is van een onderneming/ROW in box 1 of dat het een privébelegging is in box 3. De fiscale belangen zijn vaak groot. Welke feiten zijn daarbij relevant en hoe kunt u die het beste ‘inkleuren’? Welke positie neemt de Belastingdienst in volgens de praktijkhandleiding vastgoedexploitanten? Is het zinvol om aan te sturen op een toepassing van de BOF (bedrijfsopvolgingsfaciliteit) om vastgoedvermogen over te hevelen naar de volgende generatie? Met de juiste keuzes komt uw cliënt weg met een minimale inkomsten- en vennootschapsbelastingdruk. Doch let ook op de gevolgen voor de erfbelasting bij overlijden! Deze cursus wordt u aangeboden in samenwerking met PM | Ondernemend te Heerde (GLD).
Fiscaalconsult

Fiscaalconsult is het kenniscentrum en online adviesplatform voor financiële of juridische dienstverleners, als ook controllers van ondernemingen die op zoek zijn naar fiscale expertise.

Fiscaalconsult
Kanaalpark 157
2321 JW Leiden

Volg ons op

 
Nieuwsbrief ontvangen?

Nieuwsbrief ontvangen?

Ja, stuur mij de gratis nieuwsbrief! Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt t.b.v. de verzending van nieuwsbrieven overeenkomstig de Wet Bescherming Persoonsgegevens (Wbp). U ontvangt maximaal 1 nieuwsbrief per week.

Controleer nu uw mailbox

U ontvangt een bericht met instructies om uw e-mailadres te bevestigen.

Fiscaalconsult © 2017. Alle rechten voorbehouden. Privacybeleid en disclaimer

Ready for Online Business
1
0
1