Dhr. mr. Hans Sligchers

Dhr. mr. Hans Sligchers
Advocatenkantoor mr. Sligchers
Dhr. mr. Hans Sligchers
Telefoon: 043 6018800
Specialisme(n)
Fiscaal procesrecht, invordering, fiscaal strafrecht
Prijs per uur, excl. BTW
€ 225,00
Vaste prijsafspraken
In overleg
Aangesloten bij
NOvA, NVAB, RB
Bezoekadres
Rechtstraat 5
6221 EE Maastricht

Over Hans Sligchers

"Na 20 jaar Belastingdienst, belastingadvies- en opleidingspraktijk voer ik sinds 2001 mijn eigen praktijk uit, gespecialiseerd in het fiscale proces- en strafrecht en fiscale aansprakelijkheden. Ik hou me bezig met het voeren van fiscale procedures en het verlenen van bijstand in fiscale straf- en invorderingszaken. Vanuit dat laatste vakgebied heb ik me verder verdiept in het civiele procesrecht, ook omdat een aantal procedures tegen de Ontvanger van de Belastingdienst in het civiele recht gevoerd worden.

Ik word regelmatig door strafrechtadvocaten bij strafzaken betrokken, waarbij ook fiscale aspecten een rol spelen, bijvoorbeeld bij drugs- en economische delicten. Ook sta ik cliënten bij bij de toepassing van de inkeerregeling en begeleid ik cliënten bij boekenonderzoeken door de Belastingdienst.

Ik maak deel uit van de specialistengroep formeel belastingrecht van het Register Belastingadviseurs en van de commissie invordering van de Nederlandse Vereniging van Advocaten-Belastingkundigen."

 

Neem contact op voor een gratis consult
Fiscaalconsult

Fiscaalconsult is het kenniscentrum en online adviesplatform voor financiële of juridische dienstverleners, als ook controllers van ondernemingen die op zoek zijn naar fiscale expertise.

Fiscaalconsult
Kanaalpark 157
2321 JW Leiden

Volg ons op

 
Fiscaal nieuws ontvangen?

Fiscaal nieuws ontvangen?

Ja, stuur mij de nieuwsbrief met fiscale updates en ontwikkelingen. Gegevensverwerking en verzending overeenkomstig de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). U ontvangt maximaal 1 nieuwsbrief per week.

Controleer nu uw mailbox

U ontvangt een bericht met instructies om uw e-mailadres te bevestigen.

Fiscaalconsult © 2019. Alle rechten voorbehouden. Privacybeleid en disclaimer

Ready for Online Business
1
0
1