Dhr. mr. Rob Antonis

Dhr. mr. Rob Antonis
Jongbloed Fiscaal Juristen N.V.
Dhr. mr. Rob Antonis
Telefoon: 06 38928100
Specialisme(n)
Formeel belastingrecht, fiscale procedures
Vaste prijsafspraken
In overleg
Bezoekadres
Nassauplein 36
2585 ED Den Haag

Over Rob Antonis

Sinds 2013 is Rob verbonden aan Jongbloed Fiscaal Juristen N.V. Hij geeft invulling aan de ambitie van Jongbloed Fiscaal Juristen om de fiscale advisering uit te breiden naar het Westen van het land en te complementeren met de specialisaties formeel belastingrecht en fiscaal procesrecht.

De liefde voor het formele belastingrecht en het fiscale procesrecht ontdekte hij als stafjurist bij de belastingkamer van het Gerechtshof Den Haag. Daarna is hij lid geweest van de fiscale procesgroep van KPMG Meijburg & Co. in Amstelveen. Thans is hij, naast advisering in het formele belastingrecht, verantwoordelijk voor het opzetten van een vestiging voor Jongbloed Fiscaal Juristen in Den Haag.

Rob is onafhankelijk, kritisch en zeer analytisch. Hij werkt vanuit een vertrouwensband en een persoonlijke benadering. Afkomstig uit het MKB heeft hij oog voor de grote lijnen en voor de details die er toe doen, ook als die buiten het fiscale liggen. Dat bereikt hij door pro-actieve en open advisering, vol kennis en energie. Hij is creatief in het behalen van het maximale resultaat voor de cliënt. Bij voorkeur door gedegen advisering vooraf.

Zijn uitgangspunt is: procederen als het moet, voorkomen als het kan, in dienst van het best haalbare resultaat. Hij is laagdrempelig en amicaal in de omgang, maar een terriër in de procedure.

Neem contact op voor een gratis consult
Fiscaalconsult

Fiscaalconsult is het kenniscentrum en online adviesplatform voor financiële of juridische dienstverleners, als ook controllers van ondernemingen die op zoek zijn naar fiscale expertise.

Fiscaalconsult
Kanaalpark 157
2321 JW Leiden

Volg ons op

 
Fiscaal nieuws ontvangen?

Fiscaal nieuws ontvangen?

Ja, stuur mij de nieuwsbrief met fiscale updates en ontwikkelingen. Gegevensverwerking en verzending overeenkomstig de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). U ontvangt maximaal 1 nieuwsbrief per week.

Controleer nu uw mailbox

U ontvangt een bericht met instructies om uw e-mailadres te bevestigen.

Fiscaalconsult © 2019. Alle rechten voorbehouden. Privacybeleid en disclaimer

Ready for Online Business
1
0
1