Dhr. Rob Welling LL.M

Dhr. Rob Welling LL.M
Stolwijk Kelderman
Dhr. Rob Welling LL.M
Telefoon: 06 41859750
Specialisme(n)
Echtscheiding
Prijs per uur, excl. BTW
€ 150,00
Vaste prijsafspraken
In overleg
Aangesloten bij
NOB
Bezoekadres
Terborgseweg 25 B
7001 GM Doetinchem

Over Rob Welling

Rob studeerde Fiscaal Recht aan de Universiteit van Tilburg en is sinds 2007 werkzaam bij Stolwijk Kelderman, een accountants-/belastingadvieskantoor met vestigingen in Doetinchem en Zevenaar. Stolwijk Kelderman is lid van het Stolwijk KennisNetwerk. Dit netwerk bestaat uit circa 125 medewerkers waaronder specialisten met diepgaande kennis op het gebied van o.a. accountancy, fiscaliteit, integriteit, HR, bedrijfsovernames, herstructurering en procesoptimalisatie. Binnen de algemene praktijk waarin Rob werkzaam is richt hij zich vooral op de MKB-praktijk en vermogende particulieren.

Daarnaast heeft Rob zich gespecialiseerd in de fiscale en financiële aspecten van het fenomeen (echt)scheiding. In deze hoedanigheid wordt hij veel betrokken door andere scheidingsprofessionals, zoals advocaten en mediators, bij de begeleiding van scheidingsdossiers. Ook voert hij second-opinions uit en gaat hij de discussie aan met de Belastingdienst omtrent voorgenomen correcties. Rob is lid van de Kring van scheidingsspecialisten, coauteur van de Praktijkgids (echt)scheiding voor consumenten 2018 en docent bij diverse instituten binnen zijn specialisatie.

“Ik heb een passie voor de fiscale en financiële begeleiding van echtscheidingen. Fiscaliteit is hierin nogal eens het ondergesneeuwde kind. Ten onrechte, want de fiscaliteit rondom een (echt)scheiding is complex en dus specialistisch werk. Met goede advisering is veel te winnen! Fiscaliteit is echter niet altijd leidend. Mijn sterke communicatieve vaardigheden, mensgerichtheid en overtuigingskracht komen in de advisering goed van pas. Ik werk veel samen met advocaat-mediators in procedures/mediations om zo tot een (fiscaal) optimaal eindresultaat te komen”, aldus Rob.

Neem contact op voor een gratis consult
Fiscaalconsult

Fiscaalconsult is het kenniscentrum en online adviesplatform voor financiële of juridische dienstverleners, als ook controllers van ondernemingen die op zoek zijn naar fiscale expertise.

Fiscaalconsult
Kanaalpark 157
2321 JW Leiden

Volg ons op

 
Fiscaal nieuws ontvangen?

Fiscaal nieuws ontvangen?

Ja, stuur mij de nieuwsbrief met fiscale updates en ontwikkelingen. Gegevensverwerking en verzending overeenkomstig de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). U ontvangt maximaal 1 nieuwsbrief per week.

Controleer nu uw mailbox

U ontvangt een bericht met instructies om uw e-mailadres te bevestigen.

Fiscaalconsult © 2019. Alle rechten voorbehouden. Privacybeleid en disclaimer

Ready for Online Business
1
0
1