Dhr. mr. Olaf van Dijk

Als notarieel- en fiscaal jurist ben ik in staat om in vervolg op de fiscale advisering ook contractueel voor de juiste vastleggingen te zorgen.
Dhr. mr. Olaf van Dijk
Dutch Tax View
Dhr. mr. Olaf van Dijk
Telefoon: 0654366088
Specialisme(n)
Estate Planning, herstructurering ondernemingen, opstellen contracten
Prijs per uur, excl. BTW
€ 150,00
Vaste prijsafspraken
In overleg
Aangesloten bij
Register Belastingadviseurs (RB), Register Estate Planners (REP) en Beroepsorganisatie Bedrijfsjuridisch Adviseurs (NEVOA)
Bezoekadres
De Poel 15
7345 EA Wenum Wiesel

Over Olaf van Dijk

“Na mijn opleiding notarieel recht aan de Rijksuniversiteit Groningen ben ik in 1997 als kandidaat-notaris gestart bij een klein notariskantoor. Ik was daar werkzaam op de algemene praktijk, met de nadruk op ondernemingsrecht en estate planning. Het was een boeiende tijd, waarin ik veel heb geleerd. Na vijfenhalf jaar was ik toe aan een vervolgstap. Ik wilde namelijk graag dichter bij mijn klant staan, als vertrouwenspersoon en adviseur. Daarom heb ik in 2003 de overstap gemaakt naar een middelgroot accountantskantoor. Ook ben ik in deeltijd fiscaal recht gaan studeren aan de Rijksuniversiteit Groningen. Deze opleiding heb ik in 2007 afgerond. Niet lang na mijn overstap naar het accountantskantoor had ik het gevoel dat ik het zelf beter kon. Daarom ben ik in 2005, samen met anderen, een eigen accountants- en belastingadvieskantoor gestart. In 2017 heb ik het besluit genomen om dit kantoor te verlaten en als zelfstandig gevestigd estate planner en belastingadviseur verder te gaan onder de naam Dutch Tax View.

Ik heb voor dit vak gekozen omdat ik het heerlijk vind om voor- en samen met mijn klanten oplossingen te bedenken, waardoor problemen worden voorkomen of snel uit de weg worden geruimd. Mijn uitgangspunt is daarbij steeds dat het goed moet voelen. Daarna komt pas de vraag of het fiscaal optimaal geregeld is. De rol van vertrouwenspersoon/adviseur is mij daarom op het lijf geschreven!”

Neem contact op voor een gratis consult
Fiscaalconsult

Fiscaalconsult is het kenniscentrum en online adviesplatform voor financiële of juridische dienstverleners, als ook controllers van ondernemingen die op zoek zijn naar fiscale expertise.

Fiscaalconsult
Kanaalpark 157
2321 JW Leiden

Volg ons op

 
Fiscaal nieuws ontvangen?

Fiscaal nieuws ontvangen?

Ja, stuur mij de nieuwsbrief met fiscale updates en ontwikkelingen. Gegevensverwerking en verzending overeenkomstig de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). U ontvangt maximaal 1 nieuwsbrief per week.

Controleer nu uw mailbox

U ontvangt een bericht met instructies om uw e-mailadres te bevestigen.

Fiscaalconsult © 2019. Alle rechten voorbehouden. Privacybeleid en disclaimer

Ready for Online Business
1
0
1