Dhr. mr. Samad Laghmouchi MBA

Dhr. mr. Samad  Laghmouchi MBA
Laghmouchi Law
Dhr. mr. Samad Laghmouchi MBA
Telefoon: 06 46343596
Specialisme(n)
Internationaal belastingrecht, vennootschapsbelasting, inkomstenbelasting, ANBI’s, geschillen met Belastingdienst
Prijs per uur, excl. BTW
€ 200,00
Vaste prijsafspraken
In overleg
Aangesloten bij
NOB, Nederlandse Orde van Advocaten, Nederlandse Vereniging van Advocaten –Belastingkundigen, AIJA – International Association of Young Lawyers
Bezoekadres
Niasstraat 1
3531 WR Utrecht

Over Samad Laghmouchi

Samad Laghmouchi heeft civiel recht en fiscaal recht gestudeerd aan de Universiteit Utrecht. Samad is na zijn studie als internationaal belastingadviseur gestart bij een Big 4 kantoor in Amsterdam. Na zijn MBA te hebben behaald, heeft hij als public affairs adviseur gewerkt bij een beursgenoteerde multinational. Hij is vervolgens enige tijd als advocaat en fiscalist werkzaam geweest bij een Engels advocatenkantoor in Amsterdam. Na vervolgens een korte periode als internationaal belastingadviseur bij een Big 4 kantoor in het buitenland te hebben gewerkt, voert hij sinds oktober 2013 als zelfstandig gevestigde advocaat-belastingkundige zijn eigen praktijk. Als zelfstandig gevestigde advocaat-belastingkundige adviseert en procedeert Samad voornamelijk voor ondernemers, stichtingen en verenigingen.

Verder is Samad als auteur verbonden aan FiscaalTotaal en geeft hij regelmatig cursussen.

Neem contact op voor een gratis consult
Fiscaalconsult

Fiscaalconsult is het kenniscentrum en online adviesplatform voor financiële of juridische dienstverleners, als ook controllers van ondernemingen die op zoek zijn naar fiscale expertise.

Fiscaalconsult
Kanaalpark 157
2321 JW Leiden

Volg ons op

 
Fiscaal nieuws ontvangen?

Fiscaal nieuws ontvangen?

Ja, stuur mij de nieuwsbrief met fiscale updates en ontwikkelingen. Gegevensverwerking en verzending overeenkomstig de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). U ontvangt maximaal 1 nieuwsbrief per week.

Controleer nu uw mailbox

U ontvangt een bericht met instructies om uw e-mailadres te bevestigen.

Fiscaalconsult © 2019. Alle rechten voorbehouden. Privacybeleid en disclaimer

Ready for Online Business
1
0
1