Dhr. dr. Arthur Hofman

Dhr. dr. Arthur Hofman
STP Tax Lawyers
Dhr. dr. Arthur Hofman
Telefoon: 06 54280162
Specialisme(n)
Vennootschapsbelasting, internationaal belastingrecht, herstructureringen en financieringen
Vaste prijsafspraken
In overleg.
Aangesloten bij
NOB
Bezoekadres
Claude Debussylaan 42
1082 MD Amsterdam

Over Arthur Hofman

Arthur Hofman studeerde fiscale economie aan de Erasmus Universiteit. Na zijn studie is hij gaan werken als belastingadviseur en heeft hij ruime ervaring opgegaan met de fiscale begeleiding van bedrijven, onder meer met betrekking tot overnames, herstructureringen, financieringen, etc.

Naast zijn werkzaamheden als belastingadviseur is Arthur verbonden aan het Fiscaal Instituut van Tilburg University. Bij deze universiteit promoveerde hij in 2011 op een proefschrift over de deelnemingsverrekening. Arthur geeft geregeld cursussen op het terrein van de vennootschapsbelasting en het internationale belastingrecht en publiceert hierover. Arthur zet zijn vaktechnische expertise in voor een optimale dienstverlening aan klanten.

Neem contact op voor een gratis consult
Fiscaalconsult

Fiscaalconsult is het kenniscentrum en online adviesplatform voor financiële of juridische dienstverleners, als ook controllers van ondernemingen die op zoek zijn naar fiscale expertise.

Fiscaalconsult
Kanaalpark 157
2321 JW Leiden

Volg ons op

 
Fiscaal nieuws ontvangen?

Fiscaal nieuws ontvangen?

Ja, stuur mij de nieuwsbrief met fiscale updates en ontwikkelingen. Gegevensverwerking en verzending overeenkomstig de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). U ontvangt maximaal 1 nieuwsbrief per week.

Controleer nu uw mailbox

U ontvangt een bericht met instructies om uw e-mailadres te bevestigen.

Fiscaalconsult © 2019. Alle rechten voorbehouden. Privacybeleid en disclaimer

Ready for Online Business
1
0
1