Dhr. Wim Vetters

Gastprofessor Vermogensplanning Hogeschool Gent, fiscaal advocaat en belastingadviseur
Dhr. Wim Vetters
B&R – Bedrijfsadministraties, belastingadviseurs, juristen
Dhr. Wim Vetters
Telefoon: +32 (0)3 605 36 78
Specialisme(n)
de Neder Belgische markt
Prijs per uur, excl. BTW
€ 135,00
Vaste prijsafspraken
In overleg
Bezoekadres
De Caterslei 5, Kapelsesteenweg 292
B - 2930 Brasschaat

Over  Wim Vetters

Wim is Summa Cum Laude afgestudeerd aan de Universiteit van Gent. Vervolgens behaalde hij aan de Vrije Universiteit Brussel een bijkomend masterdiploma (Magna Cum Laude) in de fiscaliteit. Na vijf jaar werkzaam te zijn geweest als fiscaal advocaat bij Eubelius, is hij op dit moment actief als vennoot en fiscaal jurist bij B & R.

Zijn kantoor verstrekt een waaier aan diensten aan KMO/MKB ondernemingen en buitenlandse ondernemers met activiteiten in België middels vaste inrichting of afzonderlijke vennootschap. Ook de vrije beroepsbeoefenaar en particulier behoren tot de doelgroep.

Zijn dienstverlening omvat het volledig traject gaande van alle administraties en formaliteiten bij de opstart van een activiteit (vergunningen, inschrijvingen, enz.) tot de volledige administratieve, sociale, fiscale en juridische opvolging. Daarnaast is Wim tevens gespecialiseerd in vermogens- en successieplanning. Sinds 2015 is hij gastprofessor Vermogensplanning aan de Hogeschool Gent.

Wenst u als buitenlands ondernemer activiteit op te starten in België, dan kan u dat door beroep te doen op een vertegenwoordiger of agent. U zou uw activiteit ook een meer vastere vorm kunnen geven door op de Belgische markt actief te zijn met een bijkantoor of afzonderlijke rechtspersoon. Wim kan u daarin adviseren.

Neem contact op voor een gratis consult
Fiscaalconsult

Fiscaalconsult is het kenniscentrum en online adviesplatform voor financiële of juridische dienstverleners, als ook controllers van ondernemingen die op zoek zijn naar fiscale expertise.

Fiscaalconsult
Kanaalpark 157
2321 JW Leiden

Volg ons op

 
Fiscaal nieuws ontvangen?

Fiscaal nieuws ontvangen?

Ja, stuur mij de nieuwsbrief met fiscale updates en ontwikkelingen. Gegevensverwerking en verzending overeenkomstig de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). U ontvangt maximaal 1 nieuwsbrief per week.

Controleer nu uw mailbox

U ontvangt een bericht met instructies om uw e-mailadres te bevestigen.

Fiscaalconsult © 2019. Alle rechten voorbehouden. Privacybeleid en disclaimer

Ready for Online Business
1
0
1