Dhr. mr. Merijn van Leeuwen

Altijd op zoek naar de beste oplossing
Dhr. mr. Merijn van Leeuwen
FT-Advocaten
Dhr. mr. Merijn van Leeuwen
Telefoon: 06 21 424 617
Specialisme(n)
Formeel belastingrecht, fiscale procedures, fiscaal boete- en strafrecht, inkeerregeling, Wwft
Vaste prijsafspraken
In overleg
Bezoekadres
Keizer Karelplein 32N
6511 NH Nijmegen (en Amsterdam)

Over Merijn van Leeuwen

Merijn studeerde in 2012 af in fiscaal recht aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij heeft onder andere gewerkt als belastingadviseur voor één van de Big Four accountants- en belastingadvieskantoren. Daarna als senior juridisch medewerker in de belastingkamer van de Rechtbank Gelderland.

Vanaf medio 2018 is hij bij FT-Advocaten werkzaam als advocaat-belastingkundige.

Merijn kenmerkt zich door eerst goed het speelveld af te bakenen, voordat hij de strijd aangaat met de overheid. Hij volhardt totdat het optimale resultaat is bereikt voor zijn cliënt en schuwt daarbij de confrontatie niet.

Neem contact op voor een gratis consult

Online webinar fiscaal boeterecht

De Belastingdienst legt jaarlijks voor tientallen miljoenen euro´s aan fiscale boetes op. Soms terecht en soms niet. Stel dat uw cliënt het niet eens is met de opgelegde boete, wat zijn dan goede argumenten om tijdens de bezwaar- en beroepsprocedure naar voren te brengen? Zeker als uw cliënt bij de procedure aanwezig is, wilt u goed beslagen ten ijs komen. Een aantal cases en mogelijkheden passeren de revue. Dit webinar wordt u aangeboden door FT-Advocaten, Zelfstandige Belastingadviseurs en Fiscaalconsult. Het maximum aantal deelnemers is 20.
Fiscaalconsult

Fiscaalconsult is het kenniscentrum en online adviesplatform voor financiële of juridische dienstverleners, als ook controllers van ondernemingen die op zoek zijn naar fiscale expertise.

Fiscaalconsult
Kanaalpark 157
2321 JW Leiden

Volg ons op

 
Fiscaal nieuws ontvangen?

Fiscaal nieuws ontvangen?

Ja, stuur mij de nieuwsbrief met fiscale updates en ontwikkelingen. Gegevensverwerking en verzending overeenkomstig de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). U ontvangt maximaal 1 nieuwsbrief per week.

Controleer nu uw mailbox

U ontvangt een bericht met instructies om uw e-mailadres te bevestigen.

Fiscaalconsult © 2019. Alle rechten voorbehouden. Privacybeleid en disclaimer

Ready for Online Business
1
0
1