Dhr. mr. Pieter Asjes

Dhr. mr. Pieter Asjes
AsjesBisseling Belastingadviseurs B.V.
Dhr. mr. Pieter Asjes
Telefoon: 06 51195608
Specialisme(n)
Sport en fiscaliteit, internationale ondernemers en vermogende particulieren, innovatiebox, werknemersaandelen(optie)plannen, conflicten met en procedures tegen de Belastingdienst
Vaste prijsafspraken
In overleg
Aangesloten bij
NOB
Bezoekadres
Barbara Strozzilaan 101
1083 HN Amsterdam

Over Pieter Asjes

In 2011 heeft Pieter AsjesBisseling opgericht. Het kantoor is gevestigd in Spaces aan de Zuidas en heeft inmiddels drie partners en een groeiend aantal medewerkers. Hiervoor heeft hij 20 jaar gewerkt als belastingadviseur in de Amsterdamse nationale praktijk van PwC. Hij heeft daar de fiscale sportpraktijk opgezet en had daarnaast een gevarieerde klantenkring van buitenlandse beursgenoteerde ondernemingen tot vermogende particulieren. Pieter heeft diverse boeken geschreven, zoals Sport & Fiscus en heeft als gastdocent colleges verzorgd voor verschillende universiteiten. Ook heeft hij een postdoctorale cursus opgezet.

AsjesBisseling richt zich op de snelgroeiende innovatieve bedrijven in de life sciences, medical technology en software/IT en op de externe investeerders in die bedrijven. Daarnaast hebben we veel klanten uit de topsportwereld (met name het betaalde voetbal). Tenslotte hebben we een bloeiende procedurepraktijk, waarin we kleinere accountantskantoren adviseren over conflicten met de Belastingdienst en proefprocedures voeren voor groepen belanghebbenden.  

De keuze voor een eigen nichekantoor was om zo het klantenbelang en het persoonlijke contact voorop te kunnen stellen in plaats van winstmaximalisatie vanuit kantoortuinen. Het uitgangspunt is een duurzame klantrelatie. Het streven is topexpertise te leveren, waarvoor veel kennis in huis is, waarbij ook een beroep kan worden gedaan op een flexibele schil van superspecialisten om zo topkwaliteit te kunnen garanderen.

Sinds 2016 is Pieter lid van het algemene bestuur van de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs. Hij is verantwoordelijk voor het overleg met de kantoren met minder dan 15 leden en het BECON-overleg met de Belastingdienst.

Neem contact op voor een gratis consult
Fiscaalconsult

Fiscaalconsult is het kenniscentrum en online adviesplatform voor financiële of juridische dienstverleners, als ook controllers van ondernemingen die op zoek zijn naar fiscale expertise.

Fiscaalconsult
Kanaalpark 157
2321 JW Leiden

Volg ons op

 
Fiscaal nieuws ontvangen?

Fiscaal nieuws ontvangen?

Ja, stuur mij de nieuwsbrief met fiscale updates en ontwikkelingen. Gegevensverwerking en verzending overeenkomstig de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). U ontvangt maximaal 1 nieuwsbrief per week.

Controleer nu uw mailbox

U ontvangt een bericht met instructies om uw e-mailadres te bevestigen.

Fiscaalconsult © 2019. Alle rechten voorbehouden. Privacybeleid en disclaimer

Ready for Online Business
1
0
1