Dhr. mr. Arco de Vries

Dhr. mr. Arco de Vries
Financial Boardroom Amsterdam
Dhr. mr. Arco de Vries
Telefoon: 06 13855660
Specialisme(n)
Schenkbelasting, erfbelasting, overdrachtsbelasting, algemeen nut beogende instelling (ANBI), giftenaftrek in de inkomstenbelasting
Vaste prijsafspraken
In overleg
Bezoekadres
Willemsparkweg 96
1071 HA Amsterdam

Over Arco de Vries

“Met studies notarieel recht en fiscaal recht op zak voel ik mij als een vis in het water als het gaat om de schenkbelasting, erfbelasting en overdrachtsbelasting. Ook de notariële aspecten die gerelateerd zijn aan de inkomstenbelasting behoren tot mijn kennisgebied. In de afgelopen jaren als fiscaal jurist heb ik mij gespecialiseerd in alles omtrent het thema schenking, met daarbij een sterke interesse voor de Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) en de daarbij behorende giftenaftrek in de inkomstenbelasting. Ik heb in diverse vakbladen publicaties op mijn naam staan en ben als auteur verbonden aan o.a. het Handboek Familievermogensrecht.
Loopt u in uw advisering bij schenkingen aan tegen vragen of problemen? Laat mij met u meedenken, zodat u snel verder kunt”

Neem contact op voor een gratis consult
Fiscaalconsult

Fiscaalconsult is het kenniscentrum en online adviesplatform voor financiële of juridische dienstverleners, als ook controllers van ondernemingen die op zoek zijn naar fiscale expertise.

Fiscaalconsult
Kanaalpark 157
2321 JW Leiden

Volg ons op

 
Fiscaal nieuws ontvangen?

Fiscaal nieuws ontvangen?

Ja, stuur mij de nieuwsbrief met fiscale updates en ontwikkelingen. Gegevensverwerking en verzending overeenkomstig de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). U ontvangt maximaal 1 nieuwsbrief per week.

Controleer nu uw mailbox

U ontvangt een bericht met instructies om uw e-mailadres te bevestigen.

Fiscaalconsult © 2019. Alle rechten voorbehouden. Privacybeleid en disclaimer

Ready for Online Business
1
0
1