Dhr. drs. Hans Eijkelenkamp

Bestuurder van de Studiekring Noord Register Belastingadviseurs
Dhr. drs. Hans Eijkelenkamp
Eijkelenkamp Belastingadvies
Dhr. drs. Hans Eijkelenkamp
Telefoon: 050 3096111
Specialisme(n)
Vennootschapsbelasting, Familiebedrijven
Vaste prijsafspraken
In overleg
Aangesloten bij
RB
Bezoekadres
Hoofdweg 190
9765 CJ Paterswolde

Over  Hans Eijkelenkamp

"Ik ben een allround belastingadviseur en heb een brede ervaring op nationaal en internationaal terrein. Mijn klanten zijn voornamelijk ondernemers in de MKB praktijk.  Naast deze ondernemers, verleen ik ook fiscaal advies aan accountants- en administratiekantoren, advocaten en notarissen.

In het bijzonder richt ik me op vennootschapsbelasting en familiebedrijven. Het is een uitdaging om een goede juridische structuur op te zetten  die past bij de ondernemer en die goed is voor het bedrijf en de overige betrokkenen.  Als het nodig is, voer ik procedures bij de belastingrechter.

Mijn doel is om het beste resultaat voor mijn klanten te bereiken en ik voel me persoonlijk betrokken bij mijn klanten.  Ik ben onafhankelijk, zelfstandig en kan daarom flexibel handelen als de situatie daarom vraagt. Ik werk samen in een netwerk van onafhankelijke deskundigen, die ik kan inschakelen zodra andere deskundigheid nodig is."

Neem contact op voor een gratis consult

Publicaties drs. Hans Eijkelenkamp

Praktische tips voor DGA bij financieren van ‘eigen’ BV

28 feb 2019
Fiscaalconsult

Fiscaalconsult is het kenniscentrum en online adviesplatform voor financiële of juridische dienstverleners, als ook controllers van ondernemingen die op zoek zijn naar fiscale expertise.

Fiscaalconsult
Kanaalpark 157
2321 JW Leiden

Volg ons op

 
Fiscaal nieuws ontvangen?

Fiscaal nieuws ontvangen?

Ja, stuur mij de nieuwsbrief met fiscale updates en ontwikkelingen. Gegevensverwerking en verzending overeenkomstig de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). U ontvangt maximaal 1 nieuwsbrief per week.

Controleer nu uw mailbox

U ontvangt een bericht met instructies om uw e-mailadres te bevestigen.

Fiscaalconsult © 2019. Alle rechten voorbehouden. Privacybeleid en disclaimer

Ready for Online Business
1
0
1