Dhr. mr. Kurt van Heerewaarden RB

Streven naar het benutten van de grensoverschrijdende voordelen en vermijden van de vele valkuilen
Dhr. mr. Kurt van Heerewaarden RB
Van Oers International
Dhr. mr. Kurt van Heerewaarden RB
Telefoon: 076 5303800
Specialisme(n)
Grensoverschrijdende arbeid, grensoverschrijdend ondernemen, advisering bij (r)emigratie
Vaste prijsafspraken
In overleg
Aangesloten bij
GWO Nederland-Belgiƫ, RB
Bezoekadres
Ginnekenweg 145
4818 JD Breda

Over  Kurt van Heerewaarden

Kurt van Heerewaarden studeerde fiscaal recht aan de Universiteit Leiden, en na een aantal jaar ervaring opdoen bij de Rotterdamse PWC-vestiging, is hij inmiddels alweer ruim 17 jaar als tax manager verbonden aan van Oers International en – als halve Belg - mede verantwoordelijk voor de Belgiëdesk van het Bredase kantoor.

Hij is er actief als specialist in de fiscale en sociale problematiek op het gebied van grensoverschrijdend werken en ondernemen én begeleidt onder meer (re)migrerende Nederlanders, immigranten en grensarbeiders. Ook is hij er de aangewezen adviseur van (familie)bedrijven die in of vanuit het buitenland – in het bijzonder in de relatie met België - activiteiten ontplooien. Daarbij richt hij zich met name op het optimaliseren van fiscale planningsmogelijkheden en het structureren van de bedrijfsactiviteiten en het vermogen, vanzelfsprekend met het oog op het voldoen aan de vaak complexe wet- en regelgeving. Grensoverschrijdend werkt hij daartoe onder meer actief samen met Belgische adviseurs uit zijn netwerk. Tenslotte geeft Kurt regelmatig lezingen, schrijft hij voor vakbladen en is hij vast lid van de Raadgevende Commissie GWO en van de Belgium-Holland Business Community.

Neem contact op voor een gratis consult
Fiscaalconsult

Fiscaalconsult is het kenniscentrum en online adviesplatform voor financiële of juridische dienstverleners, als ook controllers van ondernemingen die op zoek zijn naar fiscale expertise.

Fiscaalconsult
Kanaalpark 157
2321 JW Leiden

Volg ons op

 
Fiscaal nieuws ontvangen?

Fiscaal nieuws ontvangen?

Ja, stuur mij de nieuwsbrief met fiscale updates en ontwikkelingen. Gegevensverwerking en verzending overeenkomstig de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). U ontvangt maximaal 1 nieuwsbrief per week.

Controleer nu uw mailbox

U ontvangt een bericht met instructies om uw e-mailadres te bevestigen.

Fiscaalconsult © 2019. Alle rechten voorbehouden. Privacybeleid en disclaimer

Ready for Online Business
1
0
1