Dhr. mr. Frits Algie

Dhr. mr. Frits Algie
Algoet Belastingadvies / Zelfstandige belastingadviseurs
Dhr. mr. Frits Algie
Telefoon: 06 10887753
Specialisme(n)
DGA-problematiek, beleggingsstructuren, vennootschapsbelasting, loonheffingen, erf- en schenkbelasting
Vaste prijsafspraken
In overleg
Aangesloten bij
RB
Bezoekadres
Wagenweg 66
2012 NG Haarlem

Over Frits Algie

“Frits heeft meer dan 30 jaar ervaring als (belasting)adviseur, waarvan 10 jaar als partner bij Ernst & Young Belastingadviseurs. Hij adviseert hoofdzakelijk Nederlandse bedrijven, organisaties, (ex)-ondernemers en vermogende particulieren.
Hij heeft een bijzondere belangstelling voor het ongewone, het afwijkende, het nieuwe en mensen die daar (ook) mee bezig zijn. Vanuit deze achtergrond is hij in 2013 met 'Zelfstandige Belastingadviseurs' van start gegaan, een moderne omgeving voor de zelfstandig gevestigde belastingadviseur. Hij heeft - naast zijn bedrijf Algoet Belastingadvies - een platform organisatie opgetuigd, volledig gericht op de fiscale vaktechniek, Zelfstandige Belastingadviseurs.
Een voorbeeld daarvan is het wekelijkse interactieve vaktechnische online overleg. Interactief, omdat alle deelnemers daadwerkelijk deel nemen. Hij of zij heeft de mogelijkheid zelf zichtbaar te zijn en nog belangrijker om gehoord te worden. Op deze wijze delen de deelnemers hun eigen vragen, ervaringen, enzovoort met alle aanwezigen.”

Neem contact op voor een gratis consult

Online webinar subsidie NOW VOLGEBOEKT: aanmelden kan voor een nader te bepalen nieuwe datum.

Het loket voor de Subsidie Noodmaatregel Overbrugging werkgelegenheid (NOW), de levenslijn voor veel ondernemingen, gaat binnenkort open. De subsidieregeling NOW is in twee weken door het Ministerie van Sociale Zaken uit de grond gestampt. Aanvragen van de subsidie kan in ieder geval vanaf 14 april en mogelijk eerder. De subsidieaanvraag zal voor veel ondernemingen betekenen dat het faillissement voorkomen kan worden. Bij het aanvragen van de subsidie zullen er diverse keuzes gemaakt moeten worden waarop naderhand niet meer teruggekomen mag worden. Ook zijn er een aantal dwingende verplichtingen die op straffe van uitsluiting dan wel forse korting van de subsidie nageleefd moeten worden. Omdat deze webinar van korte duur is en omdat zaken in het begin nog niet helemaal gladjes verlopen, vragen wij daarvoor nu slechts € 50, achteraf te factureren.

Interactief webinar definitieve aanvraag NOW en NOW 2.0

Op 20 mei 2020 werden we “verrast” met een nieuwe NOW regeling, NOW 2.0. Ook zijn een aantal aanpassingen gedaan aan de eerste regeling. Zo kunnen seizoenbedrijven nu toch NOW 1.0 krijgen. De aanvraagdatum voor NOW 1.0 is daarom ook verlengd. Vanaf 6 juli 2020 kan NOW 2.0 aangevraagd worden. Deze regeling kent nog meer verbeteringen. Vanaf 7 september 2020 kan om de definitieve vaststelling van de NOW 1.0 gevraagd worden, tenzij ook NOW 2.0 is aangevraagd. De NOW subsidie is voorlopig en zeer ruimhartig verstrekt, zonder rekening te houden met diverse factoren die de definitieve subsidie (fors) verminderen. Om die subsidie dan ook definitief te kunnen binnenhalen zal lang niet altijd even makkelijk blijken te zijn. De wijzigingen in NOW 1.0 en verbeteringen in NOW 2.0, zorgen wel voor een betere uitgangspositie.

Interactief webinar aanvraag NOW 1.0 en NOW 2.0

Op 20 mei werden we “verrast” met een nieuwe NOW-regeling, NOW 2.0, overigens alleen nog maar als brief. Op 26 mei kwamen de aanpassingen van NOW 1.0, met name ten behoeve van seizoensbedrijven. Op 28 mei kwam het bericht over aanpassingen in NOW 2.0 en dat de regeling nog niet (vermoedelijk in verband met politiek overleg) vrij gegeven zou worden. Desalniettemin kan vanaf 6 juli NOW 2.0 aangevraagd worden. Vanaf 7 september kan om de definitieve vaststelling van de NOW 1.0 gevraagd worden. De NOW-subsidie is voorlopig en zeer ruimhartig verstrekt, zonder rekening te houden met diverse factoren die de definitieve subsidie (fors) verminderen. Om die subsidie dan ook definitief te kunnen binnenhalen zal lang niet altijd even makkelijk blijken te zijn. De wijzigingen in NOW 1.0 zorgen wel voor een betere uitgangspositie. Het is de vraag wat de regeling NOW 2.0 precies gaat brengen. We kunnen de regeling nog voor de ingangsdatum verwachten.
Fiscaalconsult

Fiscaalconsult is het kenniscentrum en online adviesplatform voor financiële of juridische dienstverleners, als ook controllers van ondernemingen die op zoek zijn naar fiscale expertise.

Fiscaalconsult
Kanaalpark 157
2321 JW Leiden

Volg ons op

 
Fiscaal nieuws ontvangen?

Fiscaal nieuws ontvangen?

Ja, stuur mij de nieuwsbrief met fiscale updates en ontwikkelingen. Gegevensverwerking en verzending overeenkomstig de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). U ontvangt maximaal 1 nieuwsbrief per week.

Controleer nu uw mailbox

U ontvangt een bericht met instructies om uw e-mailadres te bevestigen.

Fiscaalconsult © 2019. Alle rechten voorbehouden. Privacybeleid en disclaimer

Ready for Online Business
1
0
1