Dhr. drs. Volken Holtrop

Dhr. drs. Volken Holtrop
Caraad Belastingadviseurs B.V.
Dhr. drs. Volken Holtrop
Telefoon: 06 48466712
Specialisme(n)
Btw, overdrachtsbelasting bij zorg en culturele instellingen
Prijs per uur, excl. BTW
€ 220,00
Vaste prijsafspraken
In overleg
Bezoekadres
Verlengde Hereweg 22
9722 AC Groningen

Over Volken Holtrop

“Na mijn opleiding tot fiscaal econoom aan de Rijksuniversiteit Groningen ben ik in 2005 begonnen als belastingadviseur bij PwC. Na zeven mooie jaren bij PwC heb ik in 2012 een overstap gemaakt naar Caraad om daar (ook) te doen wat ik leuk vind en profijtelijk is voor mijn klanten. Mijn specialisme ligt met name op het gebied van de btw en overdrachtsbelasting bij zorg en culturele instellingen.

Je kunt mij alles vragen over alle btw- en overdrachtsbelastingaspecten binnen de zorg, (ziekenhuizen, vvt, ggz en gz etc.) zoals vragen over het voorkomen van btw op samenwerkingsverbanden/ onderaanneming, btw-aftrek op kosten, btw-besparing op inkoop, nieuwbouw/verbouw etc.

Bij culturele instellingen zoek ik met name naar mogelijkheden om kostenbesparingen te realiseren bij verbouw of renovatie van monumenten, kerken, dorpshuizen, molens etc. Het zorgen voor btw-aftrek kan leiden tot een flinke financiële meevaller. Vaak blijkt dat er meer mogelijk is dan het bestuur voor mogelijk houdt.”

Neem contact op voor een gratis consult
Fiscaalconsult

Fiscaalconsult is het kenniscentrum en online adviesplatform voor financiële of juridische dienstverleners, als ook controllers van ondernemingen die op zoek zijn naar fiscale expertise.

Fiscaalconsult
Kanaalpark 157
2321 JW Leiden

Volg ons op

 
Fiscaal nieuws ontvangen?

Fiscaal nieuws ontvangen?

Ja, stuur mij de nieuwsbrief met fiscale updates en ontwikkelingen. Gegevensverwerking en verzending overeenkomstig de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). U ontvangt maximaal 1 nieuwsbrief per week.

Controleer nu uw mailbox

U ontvangt een bericht met instructies om uw e-mailadres te bevestigen.

Fiscaalconsult © 2022. Fiscaalconsult is een onderdeel van Opgenoort Holding BV. Alle rechten voorbehouden. Privacybeleid en disclaimer

Calabi
1
0
1