Dhr. Halbe van den Berg RB

Dhr. Halbe van den Berg RB
Countus Accountants + Adviseurs B.V.
Dhr. Halbe van den Berg RB
Telefoon: 06 10362602
Specialisme(n)
BTW
Prijs per uur, excl. BTW
€ 201,00
Vaste prijsafspraken
in overleg
Aangesloten bij
RB
Bezoekadres
Heliconweg 62
8914 AT Leeuwarden

Over Halbe van den Berg

“Na bijna 30 jaar bij de Douane en de Belastingdienst te hebben gewerkt ben ik nu werkzaam als btw-adviseur bij Countus. Binnen deze organisatie ben ik lid van het Expertise-team Fiscaal Juridisch en maak ik deel uit van het vaktechnisch bureau. In deze functie behandel ik de meer complexe btw-vraagstukken waarmee onze klanten te maken krijgen en fungeer ik als vraagbaak en sparringpartner voor mijn collega’s.  Het persoonlijke contact met de klant en collega’s is voor mij belangrijk.  

Werken als btw-adviseur boeit mij omdat zich iedere dag nieuwe uitdagingen aandienen. Iedere ondernemer, ongeacht de branche, krijgt vroeg of laat te maken met btw-problematiek.

De uitdaging is om voor de klant het maximale eruit te halen. Het gaat daarbij niet alleen  de btw-besparing, maar ook om het beperken van de risico’s.”

Neem contact op voor een gratis consult
Fiscaalconsult

Fiscaalconsult is het kenniscentrum en online adviesplatform voor financiële of juridische dienstverleners, als ook controllers van ondernemingen die op zoek zijn naar fiscale expertise.

Fiscaalconsult
Kanaalpark 157
2321 JW Leiden

Volg ons op

 
Fiscaal nieuws ontvangen?

Fiscaal nieuws ontvangen?

Ja, stuur mij de nieuwsbrief met fiscale updates en ontwikkelingen. Gegevensverwerking en verzending overeenkomstig de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). U ontvangt maximaal 1 nieuwsbrief per week.

Controleer nu uw mailbox

U ontvangt een bericht met instructies om uw e-mailadres te bevestigen.

Fiscaalconsult © 2019. Alle rechten voorbehouden. Privacybeleid en disclaimer

Ready for Online Business
1
0
1