Dhr. Leon van Baal

Dhr. Leon van Baal
Migrantic, Tax & Immigration Lawyers
Dhr. Leon van Baal
Telefoon: 0625097409
Specialisme(n)
Internationaal belastingrecht, inkomstenbelasting, DGA’s en expats
Prijs per uur, excl. BTW
€ 305,00
Vaste prijsafspraken
In overleg
Aangesloten bij
NOB
Bezoekadres
Poortlaan, 19
2242GN Wassenaar
Leon van Baal

Over Leon van Baal

Leon van Baal is na zijn studies bedrijfsrecht, fiscaal recht en internationaal belastingrecht al 26 jaren belastingadviseur. Aanbevelingsbrieven van gerenommeerde Nederlandse en buitenlandse cliënten en adviseurs en/of de CV van Leon zijn op verzoek beschikbaar.

Leon heeft na zijn studies Nederlands recht (bedrijfsrechtelijke richting), fiscaal recht een meerjarige postdoctorale opleiding Internationaal en EU belastingrecht voor ervaren belastingadviseurs gevolgd aan de International Tax Centre (ITC) van de Universiteit Leiden. Tevens heeft hij US fiscaal recht gestudeerd aan de Emory University, Atlanta, Georgia, Verenigde Staten.

Leon heeft in het verleden gewerkt bij de tax department van de US law firm King & Spalding, Loyens & Loeff Belastingadviseurs en als senior tax manager bij Ernst & Young Belastingadviseurs Nederland (waarvan 3 jaren hoofd van de Dutch desk te Curaçao). Leon werkt sindsdien al meer dan 16 jaar zelfstandig. Leon is tevens auteur van het onderdeel internationaal belastingrecht van de door SDU uitgegeven online fiscale encyclopedie NDFR (Nederlandse Documentatie Fiscaal Recht).

Neem contact op voor een gratis consult
Fiscaalconsult

Fiscaalconsult is het kenniscentrum en online adviesplatform voor financiële of juridische dienstverleners, als ook controllers van ondernemingen die op zoek zijn naar fiscale expertise.

Fiscaalconsult
Kanaalpark 157
2321 JW Leiden

Volg ons op

 
Fiscaal nieuws ontvangen?

Fiscaal nieuws ontvangen?

Ja, stuur mij de nieuwsbrief met fiscale updates en ontwikkelingen. Gegevensverwerking en verzending overeenkomstig de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). U ontvangt maximaal 1 nieuwsbrief per week.

Controleer nu uw mailbox

U ontvangt een bericht met instructies om uw e-mailadres te bevestigen.

Fiscaalconsult © 2019. Alle rechten voorbehouden. Privacybeleid en disclaimer

Ready for Online Business
1
0
1