Dhr. mr. Arjan Wolkers

Ik heb veel ervaring op het gebied van het oplossen van geschillen en voeren van procedures over douanerechten
Dhr. mr. Arjan Wolkers
Hertoghs advocaten-belastingkundigen B.V.
Dhr. mr. Arjan Wolkers
Telefoon: 06 51350966
Specialisme(n)
Indirecte belastingen, Douane, procesvoering, fiscale geschillen
Vaste prijsafspraken
In overleg
Aangesloten bij
NOB, buitengewoon lid
Bezoekadres
Parklaan 32
3016 BC Rotterdam

Over Arjan Wolkers

“Ik heb fiscaal recht gestudeerd aan de Universiteit Leiden. Destijds kon nog afgestudeerd worden in de bijzondere afstudeervariant kostprijsverhogende belastingen. Daar is mijn interesse voor het douanerecht gewekt. Ik ben bijna 20 jaar werkzaam geweest binnen de douanepraktijk van KPMG Meijburg & Co. en heb daar altijd in breed verband tal van cliënten kunnen helpen. De strijd in de rechtszaal was één van de meest uitdagende onderdelen van het werk.

Inmiddels werk ik als knowledge councel en douanespecialist bij Hertoghs Advocaten en richt ik mij op de conflicten tussen overheid en ondernemer/burger. Meer in het bijzonder heb ik kennis en ervaring op het gebied van het douanerecht en heb ik veel ervaring met het voeren van douaneprocedures. Daarnaast verzorg ik regelmatig zowel interne als externe presentaties."

Ik publiceer veel op douanegebied en ben vaste auteur voor NTFR en NLFiscaal. Ook publiceer ik regelmatig in het BTW-bulletin over douane-onderwerpen. Daarnaast ben ik auteur bij de cursus Europees Belastingrecht (onderdeel Douane, BPM en accijnzen) van Kluwer."

Neem contact op voor een gratis consult
Fiscaalconsult

Fiscaalconsult is het kenniscentrum en online adviesplatform voor financiële of juridische dienstverleners, als ook controllers van ondernemingen die op zoek zijn naar fiscale expertise.

Fiscaalconsult
Kanaalpark 157
2321 JW Leiden

Volg ons op

 
Fiscaal nieuws ontvangen?

Fiscaal nieuws ontvangen?

Ja, stuur mij de nieuwsbrief met fiscale updates en ontwikkelingen. Gegevensverwerking en verzending overeenkomstig de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). U ontvangt maximaal 1 nieuwsbrief per week.

Controleer nu uw mailbox

U ontvangt een bericht met instructies om uw e-mailadres te bevestigen.

Fiscaalconsult © 2019. Alle rechten voorbehouden. Privacybeleid en disclaimer

Ready for Online Business
1
0
1