Mevr. mr. Khadija Bozia

Mevr. mr. Khadija Bozia
BNB Fiscale Advocatuur
Mevr. mr. Khadija Bozia
Telefoon: 06 36112779
Specialisme(n)
Fiscaal procesrecht, fiscaal boete- en strafrecht, fiscaal invorderingsrecht, bezwaar- en beroepsprocedures en belastingcontroles
Vaste prijsafspraken
In overleg
Aangesloten bij
NOVA
Bezoekadres
Schepenen 7
8232 DB Lelystad

Over Khadija Bozia

Mr. Khadija Bozia (advocaat-belastingkundige) studeerde fiscaal recht aan de Universiteit van Amsterdam. Daarnaast heeft zij haar civiel effect behaald aan de Radboud Universiteit van Nijmegen. Na een aantal jaar werkzaam te zijn geweest als belastingadviseur bij Loyens & Loeff, maakte zij in 2008 de overstap naar de fiscale advocatuur. Dit combineert zij sinds 2008 met haar functie als docent fiscaal bestuursrecht en formeel belastingrecht aan de Universiteit van Amsterdam. Als rechter-plaatsvervanger bij de Rechtbank Den Haag heeft Khadija tussen 2012 en 2015 de nodige ervaring opgedaan binnen de rechtsgebieden strafrecht en belastingrecht.

Per 20 april 2018 heeft Khadija BNB Fiscale Advocatuur opgericht. Zij staat cliënten bij, in en buiten rechte, als het gaat om geschillen met de Belastingdienst, de Ontvanger of het Openbaar Ministerie. Khadija heeft diepgaande kennis van het fiscaal procesrecht en formeel belastingrecht. Zij publiceert en doceert met enige regelmaat.

Nevenactiviteiten:

• Buitengriffier team belastingrecht bij Hof Den Bosch

• Co-auteur van “Hoofdzaken Belastingrecht”, “Jurisprudentie formeel belastingrecht” en “Casuïstiek formeel belastingrecht” voor Boom Juridische Uitgevers

• Annotator voor NTFR Formeel belastingrecht en NL Fiscaal

• Lid Nederlandse Orde van Advocaten

• Lid Vereniging voor Belastingwetenschap

Neem contact op voor een gratis consult
Fiscaalconsult

Fiscaalconsult is het kenniscentrum en online adviesplatform voor financiële of juridische dienstverleners, als ook controllers van ondernemingen die op zoek zijn naar fiscale expertise.

Fiscaalconsult
Kanaalpark 157
2321 JW Leiden

Volg ons op

 
Fiscaal nieuws ontvangen?

Fiscaal nieuws ontvangen?

Ja, stuur mij de nieuwsbrief met fiscale updates en ontwikkelingen. Gegevensverwerking en verzending overeenkomstig de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). U ontvangt maximaal 1 nieuwsbrief per week.

Controleer nu uw mailbox

U ontvangt een bericht met instructies om uw e-mailadres te bevestigen.

Fiscaalconsult © 2019. Alle rechten voorbehouden. Privacybeleid en disclaimer

Ready for Online Business
1
0
1