Dhr. mr. Hendrik-Jan van Duijn AA

Dhr. mr. Hendrik-Jan van Duijn AA
DTS Duijn's Tax Solutions B.V.
Dhr. mr. Hendrik-Jan van Duijn AA
Telefoon: 088 387669
Specialisme(n)
Transfer pricing, internationale belastingen, vennootschapsbelasting, dividendbelasting, inkomstenbelasting, crypto/ICO
Vaste prijsafspraken
in overleg
Aangesloten bij
NOB, NBA
Bezoekadres
Zuidplein 36
1077 XV Amsterdam
duijntax

Over Hendrik-Jan van Duijn

“Met meer dan 15 jaar werkervaring op het gebied van Nederlandse vennootschapsbelasting en dividendbelasting heeft Hendrik-Jan van Duijn een respectabele staat van dienst opgebouwd. Hij rondde in 1998 zijn Hbo-opleiding tot Accountant Administratieconsulent met volledige certificerende bevoegdheid af waarna hij in 2001 zijn studie fiscaal recht in Leiden afrondde. Vanaf 2002 is Hendrik-Jan lid van de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs.

Hendrik-Jan van Duijn is gespecialiseerd in vennootschapsbelasting en dividendbelasting, met name in grensoverschrijdende investeringen, fusies en overnames, samenwerkingsverbanden en bedrijfsmatige herstructureringen. In 2002 is Hendrik-Jan begonnen bij BDO en in 2006 heeft hij de overstap gemaakt naar PwC. In 2008 is Hendrik-Jan naar New York verhuisd om daar als belastingadviseur te werken. Gedurende zijn verblijf in New York gaf hij advies aan US en/of Canadese ondernemingen die in en/of via Nederland investeringen gingen ontplooien/stroomlijnen alsmede aan Nederlandse bedrijven die investeerden in Amerika en Canada.”

Neem contact op voor een gratis consult

Cursus Transfer Pricing in het MKB

Ondernemingen horen zakelijk (at arm’s length) met elkaar te handelen. Twee jaar geleden zijn hiervoor verscherpte regels ingevoerd waar we dit jaar volop mee te maken krijgen, ook (nationaal) in het MKB. Hoe stellen we interne verrekenprijzen vast? De zakelijkheid van geldleningen komt aan de orde. En wat doen we met de ontwikkelde IP?

Cursus Mandatory Disclosure Richtlijn

De Europese richtlijn voor verplichte openbaarmaking (mandatory disclosure) van potentiële ‘agressieve fiscale planningscontructies’ met een grensoverschrijdend karakter is 25 juni 2018 in werking getreden. Vanaf die datum moeten adviseurs bijhouden welke adviezen moeten worden gemeld, ondanks dat deze verplichting nog niet is geïmplementeerd in de Nederlandse wet. De eerste rapportagedatum voor (belasting)adviseurs is uiterlijk 31 augustus 2020. Maar wat en hoe moet er dan precies worden gemeld? En wat betekent dit voor uw cliënten die internationaal opereren? Deze cursus wordt u aangeboden door Duijn’s Tax Solutions te Amsterdam en Fiscaalconsult.
Fiscaalconsult

Fiscaalconsult is het kenniscentrum en online adviesplatform voor financiële of juridische dienstverleners, als ook controllers van ondernemingen die op zoek zijn naar fiscale expertise.

Fiscaalconsult
Kanaalpark 157
2321 JW Leiden

Volg ons op

 
Fiscaal nieuws ontvangen?

Fiscaal nieuws ontvangen?

Ja, stuur mij de nieuwsbrief met fiscale updates en ontwikkelingen. Gegevensverwerking en verzending overeenkomstig de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). U ontvangt maximaal 1 nieuwsbrief per week.

Controleer nu uw mailbox

U ontvangt een bericht met instructies om uw e-mailadres te bevestigen.

Fiscaalconsult © 2019. Alle rechten voorbehouden. Privacybeleid en disclaimer

Ready for Online Business
1
0
1